Arama sonuçları: *

• Users: Kaycee273
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Kendi kendine pc esc basıyor

Bilgisayar kendi kendine esc basıyor bu son 2-3 ayda.Sinirimi bozdu.Başta klavyeden sandım.Değilmiş.Nasıl çözerim?
  2. K

Wraith w75 v2(bbl edition) kendi kendine tuşa basma

Birkaç ay önce aldığım wraith w75 v2 klavyem bayadır kendi kendine tuşlara basıyor.Baktım yüksekliğini arttırdım azalttım olmadı.Profili sıfırladım olmadı.İade de etmek istemiyorum.Nasıl düzelir?
  3. K

R5 5600X OC yapmak istiyorum

R5 5600X işlemcim ve asrock b450m anakartı var.Bunla performansını arttırmak istiyorum.PBO diye bir şey varmış.Hangisi daha iyi.Hangisini önerirsiniz.Detaylıca nasıl yapacağım?
  4. K

Pc kendi kendine restart attıktan sonra fps düşüşleri

Bilgisayarım eskiden normaldi.Sıkıntı yoktu.Ancak dün bilgisayar çöktü(Kulaklıktan biip diye ses ondan sonra ise restart attı 2 kere).Ondan sonra bıraktım bilgisayarı bugün ise bilgisayar oyunlarda akıcılık yok donuyo falan.Görüntü tekrarını açınca oluyor eskiden olmuyordu bu olaydan sonra...
  5. K

Minecraft 1.12.2 server Forge dosyası açılmıyor

Minecraft 1.12.2 server forge dosyası açılmıyor ama server dosyası çalışıyor. Nasıl Forge'u çalıştıracağım? Forge sürümüm 14.23.5.2859.
  6. K

Ekran kartımın anakarta bağlı olan kablo yeri neresidir?

Bilgisayarımın ekran kartı kablosunun anakarta bağlı olan yerini bulamadım.O yüzden napacağımı bilmiyorum anakartımı bilmiyorum ama ekran kartım zotac gt9500.
Geri