Arama sonuçları: *

1. S

HP Victus dan memnun musunuz

Merhabalar Elinde HP Victus u olup sorun yaşayan var mı oyunlarda nasıl bir deneyiminiz oldu?
  2. S

Yurt dışından gelen laptop kaç güne gelir

Yurt dışından bir laptop gelecek 6,8 hafta çektiler hocam normal midir 😅🤣
  3. S

Laptop değişim süreci

2,3 ay önce bir HP Victus 16 laptop aldım ancak kullanmak nasip olmadı şarj sorunu oluştu ve servise gitti geldiğinde sorun düzelmiş ancak işlemci 98/100 derecelere çıkıyordu ve geldikten 1 gün sonra kapandı bir daha da açılmadı bu sebepten dolayı değişim talebi oluşturulup sonuç olarak haklı...
  4. S

Ekran kartının bellek cipine termal macun bulaşırsa ne olur

Ekran kartının bellek çipi içine iletken olmayan bir mx-4 termal macun bulaşırsa bu temizlenmeli mi kalırsa da kısa devre yapar mı yaparsa ne gibi sorunlar olur temizlenip kullanılır mı? Sorunu laptop da yaşadım ancak olacağını hissediyorum ne diyorsunuz
  5. S

HP Victus değişim süreci nasıl işler

Sağ olsunlar leş gibi laptop yapmışlar 2 hafta tek kullanabildim 2 aydır canım çıktı yeter artık tamir istemiyorum dedim değişim isticem Bu süreç nasıl işliyor bilen anlayanlar yazarsa çok sevinirim :D
  6. S

HP laptop um açılmıyor

Öncelikle merhabalar Dostlar ben yakın bir zamanda bir HP marka laptop aldım ve aldıktan 2 hafta sonra şarj almama sorunu ile karşılaştım ayrıca touch pad de göçük fark ettim ve garantiye yolladıktan 15 gün sonra elime ulaştı Şarj sorunu çözüldü ancak touch pad hâlâ yamuktu:( umursamadım yeter...
Geri