Arama sonuçları: *

• Users: Ahmozgey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ahmozgey

EKRAN KARTIMA UYGUN İŞLEMCİ ÖNERİSİ

Şuanda 4070 super ekran kartım var ve hali hazırda i5 14400f kullanıyorum ama güçsüz kaldığını düşünüyorum yanına fiyatı çok uçuk olmayacak dar boğaz yapmayacak bir işlemci öneririmsiniz
  2. Ahmozgey

Mouseyi oynattığım yer bozuluyor

Mouseyi oynattığım zaman görüntü bozuluyor arka ekran kalıyor yenisi gözükmüyor parçalanıyor ve şu sıralar gereksiz yere pcim kasıyor ekran kartım 4070 super işlemcim 14400f
  3. Ahmozgey

125 cc motor önerisi

Öncelikle 16 yaşıma neredeyse yeni girdim ve 16 yaşında bildiğim kadarıyla a1 seviyesi ehliyet alınabiliyor bende 125 cc bir motor arayışındayım Başlangıç seviyesi sıkıntısız bir motor olursa güzel olur. Önerilerinizi bekliyorum
  4. Ahmozgey

Kulak içi kulaklık önerisi

Arkadaşlar valorant türü yani pc de oynanabilecek oyunlar için bir kulak içi kulaklık arıyorum HyperX'in Cloud Earbuds modeli var bütçem maximum 1.6k herhangi bir öneriniz varsa yazarsanız eğer yoksa bu kulaklığın alınıp alınmayacağını belirtirseniz çok sevinirim
  5. Ahmozgey

Öneri 2bin tl ye kablosuz kulak üstü gaming kulaklık önerisi

Arkadaşlar başlıktada belirtdiğim gibi maximum 2 bin liralık bir bütçem var şuan olarak aklımda ASUS TUF GAMING H1 7.1 Surround Kablosuz Siyah Gaming Kulaklık var gaming gen tr de 2bin 100 lira sizin herhangi bir öneriniz var mı ve bu kalklık alınır mı?
  6. Ahmozgey

Max 1.5k ya kablosuz kulaklık önerisi

Max 1.5k ya kablosuz kulaklık öneriniz varsa yazabilir misiniz
  7. Ahmozgey

25000 TL'ye telefon önerisi

Dediğim gibi 25k lık bir bütçem var arada bir tryhard olmayan bir şekilde rahatça oynatacak bir telefona ihtiyacım var öneriniz var mıdır?
  8. Ahmozgey

2024 Günlük kullanım için telefon önerisi

Benim için günlük kullanımda beni sıkıntıya sokmayacak ve arada bir tryhard olmasada oyun oynayacak bir telefon önerinizi var mıdır
  9. Ahmozgey

Oynadığım oyun için hangi tür monitörü almalıyım?

Genellikle Valorant,the forest ,mortal kombat , Forza horizon , cs2 , fs22 , fc 24 gibi gibi her tür oyundan oynuyorum bütçem 8k kaliteye önem veriyorum bu oyunlar için öneriniz nedir?
  10. Ahmozgey

Oynadığım oyunlar için hangi monitörü alamalıyım?

27inç 2k 144hz ips monitör önerisi
  11. Ahmozgey

14400f için hangi soğutucuyu almalıyım

14400f için hangi soğutucuyu almalıyım ama gelbura sitesi üzerinden önerirseniz sevinirim
  12. Ahmozgey

İntel core i5 14400F İçin hangi soğutucuyu almalıyım

İntel core i5 14400F İçin hangi soğutucuyu almalıyım?
  13. Ahmozgey

Şuan GamingGenTrde bir sistem var bu sisteme hangi soğutucuyu önerirsiniz

Arkadaşlar Şuan Gaming Gen Trde tam beklediğim bir sistem var sizce almalımıyım bide bu sisteme hangi soğutucuyu önerirsiniz
  14. Ahmozgey

40 BİN TL ye sistem toplamayı düşünüyorum hangi işlemciyi almalıyılım

40 BİN TL ye sistem toplamayı düşünüyorum hangi işlemciyi almalıyım? Ekran kartı olarak galax markasının rtx 4070 super(24.999)TL modelini düşünüyorum geriye 15 bin lira kalıyor kasa,cpu,ram,ssd ve işlemci soğutucu olarak ne almam gerekiyor?
  15. Ahmozgey

40BİN TL ye sistem toplamayı düşünüyorum hangi işlemciyi almalıyım

40 BİN TL ye sistem toplamayı düşünüyorum hangi işlemciyi almalıyım? Ekran kartı olarak galax markasının rtx 4070 super(24.999)tl modelini düşünüyorum geriye 15 bin lira kalıyor kasa,cpu,ram,ssd ve işlemci soğutucu olarak ne almam gerekiyor?
  16. Ahmozgey

Merhaba 5-6 bin lira civarına bir oyuncu monitör arıyorum

Merhaba 5-6 bin lira civarına bir oyuncu monitör arıyorum. Bu konulardan gram anlamam herhangi bir öneriniz var mı varsa nedir?
  17. Ahmozgey

Yardım Arkadaşlar şimdi ben rtx 40 serisinden ekran kartı almayı düşünüyorum

Arkadaşlar şimdi ben rtx 40 serisinden ekran kartı almayı düşünüyorum ama karar veremiyorum. Şimdi aklımda ilk olarak asusun dual serisinin 4070 i vardı ama aklıma galax markası geldi Galaxın yabancı ve kaliteli bir marka olduğunu biliyorum ama ekran kartında bir sıkıntı çıkarsa veya bozulursa...
  18. Ahmozgey

Merhaba 40 bin lira civarına bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum

Merhaba 40 bin lira civarına bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum.Ekran kartı olarak galax markasının rtx 4070super fiyatı 25k civarı olan ekran kartını düşünüyorum geri kalan bileşenler hakkında pek bir fikrim yok sizce nasıl bir sistem toplamalı mıyım ve ekran kartını değiştirmeli miyim?
  19. Ahmozgey

Galax marka ekran kartı mu yoksa asus mu?

Merhaba bir masaüstü bilgisayar toplamayı düşünüyorum ekran kartı olarak RTX 4070 Super'i düşünüyorum ama bütçem biraz kısıtlı tüm kasa için 40 bin lira civarı ASUS'un 4070 Super Dual'ını almayı düşünüyordum ama Galax marka ekran kartıyla arasında 5 bin liralık bir fark olduğunu gördüm bu...
  20. Ahmozgey

Fiyat performans bir sistem arıyorum

Fiyat performans bir sistem arıyorum ama bu konu hakkında pek bir bilgim olduğunu sanmıyorum. Özellikle Valorant,Cs2 ve Forza Horizan 4 oynuyorum. Şu anki Bilgisayarımın özlellikleri İşlemci=Intel(R) Core(TM) i3-4160 CPU @ 3.60GHz 3.60 GHz Ram=8,00 GB bunlardır Monitörüm Acer Nitro VG220Q...
Geri