Şuanda 4070 super ekran kartım var ve hali hazırda i5 14400f kullanıyorum ama güçsüz kaldığını düşünüyorum yanına fiyatı çok uçuk olmayacak dar boğaz yapmayacak bir işlemci öneririmsiniz
Mouseyi oynattığım zaman görüntü bozuluyor arka ekran kalıyor yenisi gözükmüyor parçalanıyor ve şu sıralar gereksiz yere pcim kasıyor
ekran kartım 4070 super işlemcim 14400f
Öncelikle 16 yaşıma neredeyse yeni girdim ve 16 yaşında bildiğim kadarıyla a1 seviyesi ehliyet alınabiliyor bende 125 cc bir motor arayışındayım
Başlangıç seviyesi sıkıntısız bir motor olursa güzel olur.
Önerilerinizi bekliyorum
Arkadaşlar valorant türü yani pc de oynanabilecek oyunlar için bir kulak içi kulaklık arıyorum HyperX'in Cloud Earbuds modeli var bütçem maximum 1.6k herhangi bir öneriniz varsa yazarsanız eğer yoksa bu kulaklığın alınıp alınmayacağını belirtirseniz çok sevinirim
Arkadaşlar başlıktada belirtdiğim gibi maximum 2 bin liralık bir bütçem var şuan olarak aklımda
ASUS TUF GAMING H1 7.1 Surround Kablosuz Siyah Gaming Kulaklık
var gaming gen tr de 2bin 100 lira sizin herhangi bir öneriniz var mı ve bu kalklık alınır mı?
Genellikle Valorant,the forest ,mortal kombat , Forza horizon , cs2 , fs22 , fc 24 gibi gibi her tür oyundan oynuyorum bütçem 8k kaliteye önem veriyorum bu oyunlar için öneriniz nedir?
40 BİN TL ye sistem toplamayı düşünüyorum hangi işlemciyi almalıyım?
Ekran kartı olarak galax markasının rtx 4070 super(24.999)TL modelini düşünüyorum geriye 15 bin lira kalıyor kasa,cpu,ram,ssd ve işlemci soğutucu olarak ne almam gerekiyor?
40 BİN TL ye sistem toplamayı düşünüyorum hangi işlemciyi almalıyım?
Ekran kartı olarak galax markasının rtx 4070 super(24.999)tl modelini düşünüyorum geriye 15 bin lira kalıyor kasa,cpu,ram,ssd ve işlemci soğutucu olarak ne almam gerekiyor?
Arkadaşlar şimdi ben rtx 40 serisinden ekran kartı almayı düşünüyorum ama karar veremiyorum.
Şimdi aklımda ilk olarak asusun dual serisinin 4070 i vardı ama aklıma galax markası geldi
Galaxın yabancı ve kaliteli bir marka olduğunu biliyorum ama ekran kartında bir sıkıntı çıkarsa veya bozulursa...
Merhaba 40 bin lira civarına bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum.Ekran kartı olarak galax markasının rtx 4070super fiyatı 25k civarı olan ekran kartını düşünüyorum geri kalan bileşenler hakkında pek bir fikrim yok sizce nasıl bir sistem toplamalı mıyım ve ekran kartını değiştirmeli miyim?
Merhaba bir masaüstü bilgisayar toplamayı düşünüyorum ekran kartı olarak RTX 4070 Super'i düşünüyorum ama bütçem biraz kısıtlı tüm kasa için 40 bin lira civarı ASUS'un 4070 Super Dual'ını almayı düşünüyordum ama Galax marka ekran kartıyla arasında 5 bin liralık bir fark olduğunu gördüm bu...
Fiyat performans bir sistem arıyorum ama bu konu hakkında pek bir bilgim olduğunu sanmıyorum.
Özellikle Valorant,Cs2 ve Forza Horizan 4 oynuyorum.
Şu anki Bilgisayarımın özlellikleri
İşlemci=Intel(R) Core(TM) i3-4160 CPU @ 3.60GHz 3.60 GHz
Ram=8,00 GB
bunlardır
Monitörüm
Acer Nitro VG220Q...