Arama sonuçları: *

• Users: s0v1m
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Klavye Önerileriniz .

1000tl fiyat bandında klavye lazım (mevcut klavyemin tuşları kırıldı) - switch muahbbetini bilmiyorum, daktilo gibi olmazsa iyi olur gece oyun oynuyorum - multimedya (ses açma kısma vs.) olması benim için bir artı
  2. S

Valorant ani droplar, fps sorunu

Valorant oynarken en yüksek ayarlar, en düşük ayarlar fark etmeksizin side'a 3-4 smoke vs. atılınca fps düşüyor aralarda drop giriyor msi afterburner istatistiklerini aşağıya bıraktım; v-sync açık o nedenle fps sabit 144* acaba bu sorunun nedeni ne ?
  3. S

Bilgisayarım Uyku Moduna Girmiyor.

Merhaba, bilgisayar ne beklerken ne de uyku tuşuna alınca uyku moduna geçmiyor uykuya al diyince ekran kapanıyor ardından hemen açılıp beni kilit ekranına atıyor ve normal çalışmaya devam ediyor ayrıyeten kilit ekranına atıyor dediğim bilgisayarı kilitlemiyor herhangi biri açıp kullanabilir...
  4. S

Detroit tarzı oyun önerisi

Merhaba, şuana kadar oynayıpta ayıla bayıla andığım tek oyundur kendileri ve bu oyuna benzer (cidden benzer) oyun önerilerinizi bekliyorum. fakat önceden gelecek yorumları tahmin etmem gerekirse; beyond: two souls önermeyin zira oyunlarda gerilim ve korkudan hiç haz etmem (beyond korkunç mu...
  5. S

Küçük El İçin Mouse Lazım

Mouse lazım, elim küçük her mouse'u kavrayamıyorum rampage smx r44 modelini almıştım (40mm-68mm-122mm) fakat iade etmek zorunda kaldım (kavrayamadım) bu nedenle de mouse almaya yönelik bir korkum var bütçe: 400-500?
  6. S

Benim Ekran Kartının FPS Neden Daha Düşük?

merhaba gta 5 oynuyordum ve bir şey fark ettim fps düşük.. ardından, benimkiyle aynı sistemde birinin gta 5 oynanış videosunu izledim ve benden kat ve kat daha fazla performans alıyordu referans videom bu, ve aşağıdaki görselde ise aynı ayarları yaptığımda benim ekran kartının performansı yer...
  7. S

(Acer Nitro 5 AN517-54) Alıyorum Son Karar?

aradım, taradım bu oluruma gitti (gibi) Acer Nitro 5 AN517-54 Intel Core i5 11400H 16GB 512GB SSD RTX3050Ti Freedos 17.3" FHD almaya karar verdim (hala daha emin değilim markayı teknik servis olayını vs. bilmiyorum) Asus Tuf Gaming F15 FX506HC-HN442 Intel Core I5 11400H 16 GB 512 GB SSD Rtx 3050...
  8. S

Laptop Önerileriniz 25k

Merhaba, taşınabilirlik açısından bir leptop'a ihtiyacım var ve sistemin minimum i5-i7/ryzen5-7, 16gb ram, 4gb bellekli ekran kartı olması gerek bütçem 25000 civarı altı olur, bi tık üstü olur. genel olarak üzmeyecek, servislik pek işi olmayacak fakat olur ise de servisin iyi olması gerek...
  9. S

maalesef bir diz üstü bilgisayara ihtiyacım var!

Maalesef dedim çünkü mevcut masaüstü sağlam bir sistemim var lakin taşınabilir olmadığı için yanımda gezdiremiyorum. bu da bana diz üstü pc ihtiyacı doğurdu. photoshop, visual studio gibi programları güzel bir şekilde çalıştıracak taşınabilir bir makinaya ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum.
Geri