Arama sonuçları: *

1. M

Gta5 fivem el müzik çaları nereden alinir

El müzik çaları nereden alabilir hani varya istediğim şarkıları acabiliyoruz milletle beraber dans ediyoruz işte o
  2. M

google workspace yöneticinizi ve/veya ağ yöneticisi kısıtlamalarınızı kontrol

Bu sorunu 2 gündür yaşıyorum ve çok can sıkıcı bir durum yardım edin lütfen
  3. M

iPhone 12 alicagim iyi midir?

Selam butcam iPhone 12ye yetiyor başka telefon önerileriniz varmı?
  4. M

30 32k telefon önerisi

Selam iPhone 23 var aklimada ama önerilere açığım
  5. M

Bütçem Max 30 32 k hangi telefonu önerirsiniz

iOS almak istiyorum ama öneride almak isterim
  6. M

Sıvı soğutma nasıl takılır?

Selam dostlar anakartim Tuf gaming B450 plus 2 ana kartimda pump fan yok nasıl montaj yapabilirim bide RGB kablolarini nasıl montajlarim?
  7. M

+Fortnite Olmuş Zortnite

Yeni gelen chapter 5 ile oyunun bitiş startını vermişler bu nasıl bir mekaniktir ya çöp olmuş oyun
  8. M

Anakartımda rgb kaontrolcü yokk?

Anakartım tuf gaming b450 plus 2 rgb kontrolcü göremedim sıvı sogutucu alıcam rgb kablolarını nereye bglamalım benim aklımdan geçen kasanın arkasında bulunan ana kontrolcüye takmayı düşünüyorum nasıl yapmalıyım ? Acil yardımm
  9. M

Anakartımda rgb kontrolcü yok ?

Anakartım tuf gaming b450 plus 2 rgb kontrolcü göremedim sıvı sogutucu alıcam rgb kablolarını nereye bglamalım benim aklımdan geçen kasanın arkasında bulunan ana kontrolcüye takmayı düşünüyorum nasıl yapmalıyım ? Acil yardımm
  10. M

Sıvı sogutma Rgb kabloları nereye baglanır?

Sıvı sogutmanınm rgb kablolarını kasanın arkadaki ana kontrolcüsüne mi takıcagım bilmiyorum yardım lazım
  11. M

Gamebooster titan 240 sıvı sogutma alınır mı??

Dostlar bunu begendim iyi midir???
  12. M

1200tl civarında Red Switch klavye önerisi

Dostlar bütçem 1k 1.2 k arasında red switch bir klavye arıyorum
  13. M

DeepColl Ls720 sıvı soğutma iyi midir?

Ls 720 alicagim iyi midir??
  14. M

360mm AM4 sıvı soğutma önerisi

Bütçem Max5k
  15. M

4 5 k sıvı soğutma önerisi

Am4 soketli sıvı soğutma alicagim 360mm olsa iyi olur
  16. M

Sys fan ve CHA fan ayni mi

Şimdi yeni sıvı soğutma alicagim. Anakartimda pump fan yok pompadan çıkan kabloyu CPU fana takicagim. Fanların kablosunuda CHA fana mi takmaliyim sys fan ile ayniymislar galiba
  17. M

Sıvı soğutma bağlantısı

Selam millet bir sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Ama anakartimda pump fan yok sıvı soğutmanin fanlarının CPU fana taksam RGB leride asusun aura yazılıminin soketine taksam olurmu
  18. M

3060 Z Trio R5 5500 dar bogaz yaparmi

MSI 3060 Z Trio almayı düşünüyorum işlemcim R5 5500 dar boğaz yaparmi. Ben baktimda dar bigaz yapmaz deniyor ama bir danışmak istedim
  19. M

Rampage helios c17 iyi midir?

İşlemcim R5 5500
  20. M

Anakartımda Pumpfan girişi yok ne yapmalıyım

Merhaba anakartım Asus b450m plus2 modeli ama anakarımda pmupfan girişini göremedim ve sıvısogutucu alıcam ne yapmalıyım
Geri