Arama sonuçları: *

• Users: lowless
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Dijital banka kartındaki limiti nakite çevirm bitcoin mi almalıyım?

Arkadaşlar yapıkredi üzerinden kredi kartı aldım fakat hayla gelmediği için kullanamıyorum. Dijital kart açtım oraya attım bakiyeyi fakat ordanda kullanamıyorum (paycel -A101HADİ) oralara attım fakat yasa varmış dijitalden nakit ve transfer yapamazmışım sadece harcama. varsa bu parayı nakite...
  2. L

Yardım nvidia vibrance oyunlarda çalışmıyo

Masa üstünde ayar çalışıyor fakat oyunda etki olmuyor ne yapmalıyım
  3. L

rtx 3060 i5 11400 için en uygun anakart,kasa Önerisi

Dostlarım kararımı verdim bu iki güçlü bileşen için f/p Anakart ve Kasa önerisi istiyorum ileride yükseltmeyi düşünmüyorum belki ram olabilr
  4. L

Çözüldü✓ Oyun videosu çekmek için sistem önerisi

Video çektiğimdr Zula gibi düşük sistem gereksinimli oyunlarda donma kasma vs. Olmadan rahatça akıcı oynayabileceğim sistem istiyorum bütçe 15 20k arası
  5. L

Ndvia oyunlarda üst ve altı siyah nasıl yaparım

Arkadaşlar tam olarak ifade edemedim kendimi bi arkadaşımın ekranında gördüm çözünürlükle mi alakalı bilmiyorum ama çok hoşuma gitti bilgisi olan varsa nasıl yapıldığına dair söylesin lütfen
  6. L

Papara hesabımı kiralattım (2 saat ardından hesabı kapattım ))

Arkadaşlar ben papara hesabımı kiraladım konuşmaları WhatsApp üzerinden yaptık Öncelikle benden paparayı ona devretmemi istedi ve onu yaptım ardından işlemimin onaylandığını söyledi ve ödeme geldikten sonra paparayı arayıp erişim engelini kaldırmamı talep etmemi söyledi ve ben de eğer erişim...
Geri