Arama sonuçları: *

• Users: SsLiqht
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SsLiqht

ASUS laptop arıza – KVK servisine güvenilir mi, alternatif var mı?

İtopya’dan yaklaşık 4 ay önce ASUS marka bir laptop aldım. Cihazda donanımsal olduğunu düşündüğüm bir arıza oluştuğu için garantiye vermeyi düşünüyorum. Ancak ASUS yetkili servis olarak Ankara’da KVK Teknik görünüyor ve internetteki yorumları oldukça kötü. Açıkçası cihazımı bu servise vermek...
  2. SsLiqht

100.000TL Laptop Önerisi

100–120 bin TL bütçem var, oyuncu laptopu arıyorum. Güncel oyunları rahat oynatması ve uzun vadede sorun çıkarmaması önemli...
  3. SsLiqht

150-200K bütçe laptop önerisi

@Abdullah Hacıgül Merhaba, Kendime yeni bir laptop almak istiyorum. Bütçem 150.000 - 200.000 TL arası ama ihtiyaç olursa biraz daha çıkabilirim. Amacım, almışken uzun ömürlü ve gerçekten kaliteli bir cihaz almak. Beklentilerim şöyle: Güncel ve yüksek sistem isteyen oyunları sorunsuz...
  4. SsLiqht

Valorant FPS Drop problemi

Son günlerde oyun oynarken aniden FPS düşüşleri (drop) yaşamaya başladım. Bilgisayarı yeniden başlattığımda düzeliyor gibi görünüyor; bunu 2-3 kez denedim ve geçici olarak işe yaradı. Normalde sistemimde 300+ FPS alabiliyorum, oyunu ise 230 FPS sabit olarak oynuyorum. Ancak bu sorun ortaya...
  5. SsLiqht

oyunlarda klavye tuşları geç algılıyor

bilgisayarda oyun oynarken klavye tuşları geç algılıyor mesela bir tuşa basıyorum 3 4 saniye geç basılıyor. bu sorun bilgisayarda daha çok şey çalışırken daha çok oluyor mesela discord dan yayın açınca yada bir oyundan 2 tane aynı anda açınca başka bir klavye ile denedim sorun devam etti...
Geri