Arama sonuçları: *

• Users: efe31kan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yardım İnternet upload , dowland kısıtlaması

Yeni pc aldım. İnternet sağlayıcım hala aynı. 10 upload, dowland hızı görüyorum. İnternet sağlayıcımı arıyorum bir sorun gözükmüyor. Kendim internetten testini yapıyorum. Yine bir sorun gözükmüyor. Youtubede gözüken her şeyi yaptım ( kabloyu değiştir vs.). Yardımcı olur musunuz?
  2. E

Yardım 100 GB fazladan alan kaplıyor yardım eder misiniz?

Stalker 2 heart of chornobyl oyununu 150 gb ye indirdim. Pc de 120 gb boş alanım daha vardı. Sonrasında oyuna 100gb patch geldi ve boş alanım 20 gb ye düştü. Yani oyun benim pcde 250 gb alan kaplıyor. Daha sonra oyunu bitirip kaldırdım ama sadece 150 gb alan açıldı(yani oyunu ilk indirdiğim...
  3. E

Hata alıyorum yardım eder misiniz?

Stalker 2 : heart of chornobyl'i hydra launcherden indirdim. Oyun 130 gb civarı gözüküyordu , benim bilgisayardaki boş alanım ise 200 gb. Oyunu indirdikten sonra 70 gb boş alanım kaldı yani. Oyun indikten sonra kuruluma başladı ancak oyunu kurmak için 150 gb boş alan istiyor. Bende böyle bir...
  4. E

Yardım Wi-fi sinyal dağıtıcı önerisi

Wi-fi sinyal dağıtıcı internetin kalitesini düşürür mü rahatça oyun oynayabilir miyim ? İndirme işlemlerimi yapabilir miyim? Modemden ethernet kablosu çekmekle sinyal dağıtıcıdan çekmek arasında ne kadar fark olur? İnternetin 100mb Fiber. Eğer interneti dağıtması çok iyiyse marka önerisi yapar...
Geri