Arama sonuçları: *

• Users: iKaosS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

5k Monitör Önerisi??

Tercihen 27inç bu fiyata bulamazsın derseniz 24de olur laptopa bağlamak için alıyom
  2. I

Please Help Mouse Takınca Sapıtıyor

dün akşam valorant oynadım normaldi sabah kalktım mouse takıyorum sapıtıyo bazen tıklıyo bazen sağ ile sol aynı anda tıklıyo bazen hiç tıklamıyo sorun şurda ben mouse takınca laptopun touchpad de gidiyo ama bilgisayarı ilk başlattığımda mouse takılı değilse touchpad çalışıyo evde başka mouseda...
  3. I

40k Telefon Önerisi?

a34 kullanıyorum hiç iphone kullanmadım 16e almayı düşünüyorum alınır mı
  4. I

3bin civarı gaming kulaklık önerisi

3bin civarı kulaklık arıyorum forumda çoğu kişi v9 pro kullanıyo bu bantta alınır mı daha iyileri var mıdır?
  5. I

1500e klavye önerisi

en fazla 75 şeklinde klavye arıyorum bunu buldum başka önerisi olan var mı...
  6. I

Max 5k ya monitör önerisi

laptopa bağlicam %100srgb ıps olsun yeter
  7. I

2500tl m2 ssd önerisi

laptopa ssd alıcam. monter tulpar t6 uyumlu mu? bilen var mı? bunu alıcam galiba https://www.itopya.com/wd-500gb-blue-sn5000-nvme-gen4-m2-ssd-5000mb-okuma-4000mb-yazma_u29760
  8. I

Anakart da boot kırmızı ışığı yanıyor

Biostar b650m anakart boot ışığı yanıyor problemi bilen var mı
  9. I

Monster laptop için 500gb ssd önerisi

500lük ssd arıyorum max bütçe 2k
  10. I

S21fe 2. nesil geçilir mi

a34 kullanıyorum hepsiburada takası ile 11k düşüyo geçmeye değer mi ?
  11. I

Bu klavye alınır mı?

alınır mı yada bu fiyata daha iyisi var mı https://www.hepsiburada.com/redragon-k617-rgb-fizz-seffaf-siyah-kablolu-mekanik-61-tuslu-turkce-oyuncu-klavyesi-p-HBCV00008CYXGQ?magaza=Hepsiburada
  12. I

Kulak içi kulaklık önerisi

buds3 le buds3 pro arasındayım aradaki 2k farka değer mi kullanan var mı?
  13. I

20-30k arası Telefon önerisi

oyun oynamıyorum günlük kullanım için alıcam üç telefon arasındayım mi 14t , poco x7pro, s24fe pil ömrü uzun olsun istiyorum daha çok
  14. I

Laptopa ssd önerisi.

tulpar t6 var 1tb ssd almayı düşünüyorum. 1tane pcı 4.0 var oda dolu mecbur 3.0 takıcam. bütçe 2.5k
  15. I

8bitdo c vs 8bit do 2c

aradaki 300tl farka değer mi ne fark var
  16. I

Fifa 60hz de kalıyor

tulpar t6 var 165hz ekranı 165hz yapamıyorum vsync fln açık değil neden değiştiremiyorum.
  17. I

Fc25 yenileme hızı 60da sabit değişmiyor.

Tulpar t6 var yenileme hızını değiştirmedim bi türlü vsync açık değil onu yazmanıza gerek yok
  18. I

1600 civarı gamepad önerisi

fifa için gamepad arıyorum 1600max tutar geçmesin ltfn
  19. I

Attack shark x3 vs aj159 pro

hepsiburada dan alacağım hepsipay bakiyem var hangisi daha iyi? aj159pro driver açılmama şikayeti çok fazla forumda, kullanan varsa deneyimlerini yazabilirmi?
  20. I

Max 2k mouse önerisi

Hepsiburada üzerinden önerirseniz iyi olur hepsipay bakiyem var onla almak istiyorum. Şimdilik attack shark x3 buldum o alınır mı? Daha iyisi var mı
Geri