Arama sonuçları: *

• Users: weiz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

GAMING MOUSE ÖNERİSİ

Şuan kullandığım g300s ikide bir bağlantı kopup geliyor değiştirmeye karar verdim bütçem 1700 filan ama belki 2000tl ye de çıkabilirim genelde cs battlefield ve tek kişilik hikayeli oyunlar oynuyorum. Logitech g402 modelini buldum ama hiç bilmiyorum iyi midir değil midir diye
  2. W

2 LAPTOP ARASINDA KARARSIZ KALDIM YARDIM

laptop almayı düşünüyorum bu iki model arasında kararsız kaldım sizin düşünceleriniz ve önerileriniz nelerdir https://ty.gl/r5wo7ndy3g...
  3. W

XBOX GAMEPAD ORJİNAL Mİ

Geçen gün trendyoldan xbox 9.nesil controller aldım dün elime geldi Microsoft’tan cihaz ekle kısmından seri numarasını yazınca tanımamadı diyordu dün gece ama şuan eklediğim ekran görüntüsünde ki yazı çıkıyor ama ilk 48 saatte tanınmayabilir diyor ben bu gamepadin orijinal olduğunu nasıl anlayacağım
  4. W

33K bütçe laptop önerisi

selamlar 33k ya önerebileceğiniz laptop varmıdır hem mühendislik okuduğum için hemde oyun oynayabileceğim bir laptop arıyorum bütçem şuan 33k ama 35k bütçeye de çıkma ihtimalim var ama bu ihtimal düşük bi ihtimal birkaç tane baktığım laptop var onların linkini bırakıyorum düşüncelerinizi ve...
  5. W

AC Odyssey Türkçe yama

arkadaşlar ac odyssey için türkçe yama aradım birkaç yerde buldum ama yorumları filan okuyunca yamadan sonra oyunun açılmadığını söylemişler, acaba bana güvenilir bir şekilde indirebileceğim ac odyssey türkçe yama önerebilir misiniz?
Geri