Arama sonuçları: *

• Users: ruzgarexe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ruzgarexe

Gorev yoneticisi acildiktan 3-4 saniye sonra cpunun dusmesi

Merhaba iyi geceler sorunum gorev yoneticisini ilk actigimda yuzde 50 60dan yuzde 3 4 lere dusuyor baska yerlerde okuduguma gore mining yazilimi olabilirmis fakat pcyi yeni kurdum yani hic bir sey inmedi Ayrica kaspersky free, malwarebytes premium eset premiumlada tarattim bir sey cikmadi fakat...
  2. ruzgarexe

MAX 1K KULAKLIK ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşlar fivem, valorant gibi oyunlarda discord gibi uygulamalarda kullanabileceğim beni şimdilik idare edebilecek bi kulaklık arıyorum
  3. ruzgarexe

GAMING KULAKLIK ÖNERİR MİSİNİZ?

Merhaba iyi forumlar pc alalı 3-4 ay oldu ama halen bi kulaklık alamadım buda oyunlarda sorunlar yaratıyor. Bütçem 1.5k-2k arası gaming mikrofonlu kulaklık için tavsiyelerinizi bekliyorum.
  4. ruzgarexe

Robloxta çözünürlük değişince ekran siyah oluyor.

Merhaba robloxta bazı avantajlarım olması ıcın çözünürlük değiştiriyorum fakat değiştikten 10 dakika sonra falan ekran siyah oluyor pc yanıt vermıyor kapatmaya calıssamda kapanmıyor fısını cekmek zorunda kalıyorum sızce problem nedır
  5. ruzgarexe

VirtualBoxtan Virüslü dosya açma

Merhaba ben bi dosyadan şüphelendim virustotalde temiz ama yinede denemek istedim virutalboxa 50 gb diskle windows 10 kurdum şimdi bilgisayarla bağlantısını kesmek için falan napmalıyım bir şey varsa pc gitmesin
  6. ruzgarexe

Bu dosya virüslü mü?

Merhaba bu dosya virüslü mü valorant checker? https://dosya.co/rgxi2c6jyr7f/valx.rar.html virustotal: https://www.virustotal.com/gui/file/210d736fb7a67afedd5aac08387347a2983d43e525230bdb0b794c7bd4cda03f
  7. ruzgarexe

1280x1024te ekran siyah oluyor

Merhaba oyun oynarken 1280x1024 kullanıyorum başta sorun yok bi yarım saat sonra falan ekran siyah oluyor hiç bir şey yapılmıyor tek çözüm pcyi kapatmak oda birazcık geç kapatıyor
  8. ruzgarexe

Oyun Oynarken Bir Anda Ekran Siyah Oluyor Geri Düzelmiyor

Merhaba oyun oynuyordum bi anda ekran siyah oldu anlamadım bide kapattım açtım pcyi sorum olmadı sonra yine oldu ne yapmalıyım daha yeni aldım pcyi çözünürlükle ilgili olabilir mi 1280x1024
  9. ruzgarexe

CS2 BU FPSLER NORMAL MI?

Merhaba, cs2de ekteki ayarlarla 220-250 fps civarında alıyorum normal mi bu değerler? rx 6700 xt ryzen 5 7500f
  10. ruzgarexe

1000-1500 TL KLAVYE ONERISI

Merhaba fps guzel bir mekanik klavye ariyorum tam boyut klavye istemiyorum sagolun
  11. ruzgarexe

EXTREME MBR NEDIR? açılmalı mıdır?

Merhaba samsung monitörüm var ayarlar için araştırma yaparken extreme mbr açmış birisi standart var faster var mbr var extreme mbr var nedir tam olarak hangisin açmalıyım?
  12. ruzgarexe

SISTEM ÇALISIYOR AMA EKRANA GORUNTU GELMIYOR

Merhaba samsung idyssey g4 monitör var pc açıyorum, standbymode diyor görüntü gelmiyor güncelleme yaparken bi anda kapandı napmalıyım? 1704400033 lütfen yardım edin
  13. ruzgarexe

512 GB SSDDE C DISKI 398 GB GOSTERIYOR

Merhaba daha bugün windoes kurdum yeni pc 512 gb ssd c diski 398 gb gosteriyor toplam
  14. ruzgarexe

DEEPCOOL KASA FANLARI

Merhaba gençerden och velar sistem aldım daha bugün kurdum kasadaki fanlar mavi yanıyor ve sönüyor napabilirim? ve fanlar yavaş dönüyor hızlandırmalı mıyım?
  15. ruzgarexe

BU KABLOLAR NE İSE YARIYOR

Merhaba gencerden sistem aldım anakart kutusunda bunlar çıktı ne işe yarıyor bunlar
  16. ruzgarexe

GÜZEL KANDIRILIYORUZ VIDEOSUNDAKI DOSYALAR RX 6700 XT PERFORMANS ARTTIR MI?

Merhaba gencer daha yeni sistem aldım abdullah abinin paylaştığı dosyalar fps yükseltir mi? ve dosylara temis mi?
  17. ruzgarexe

BILGISIZ BIR SEKILDE EKRAN KARTI TAKARSAM SORUN OLUR MU?

Merhaba ilk defa bilgisayarım oldu. Ekran kartı yanında geliyor bende takmayı bilmiyorum dayımda bilgisayar hakkında bilgisi var, dayımı mı bekliyeyim (yarın) ben takmayı deniyeyim mi?
  18. ruzgarexe

Sürat Ve Aras Kargo Satin Alim

Merhaba sinerjiden monitör ve gencerden sistem aldım monitör sürat kargoyla, sistem aras kargoyla geliyor sizce hasarlı mı gelir gelirse napmalıyım?
  19. ruzgarexe

2K BUTCEYE MOUSE ONERISI

Merhabalar 2k bütçem var kablosuz bir mouse istiyorum profesyonel valo oynayacağım kaliteli bir şey istiyorum.
  20. ruzgarexe

GENCER GAMING KARGOYA NE ZAMAN VERILIR?

Merhaba pch velar sistem aldım ayında 23'ünde hala hazırlaniyor anlamadım uzay mekiği mi hazırlıyorlar deney mi yapiyorlar bilimsel çalışmalar için sağolun
Geri