Arama sonuçları: *

• Users: xWhYBoLu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

İki tane logitech f710

Bir bilgisayara iki tane logitech f710 bağlayabilir miyim? Bağlarsam sıkıntı olur mu ?
  2. X

Logitech f710 Bağlantı Sorunu

1- İki tane logitech f710 gamepadim var ama bir tanesinin alıcısını okumuyor bilgisayar neden olabilir ? Aldığım gibi böyle geldi. 2- Tek nano alıcıyla oyunda iki gamepadi de okudu ama bir kolda tuşa bastığım da diğer kolda da tuşa basmışım gibi algılıyor yardımcı olur musunuz ?
  3. X

Logitech f710 bağlantı sorunu

1- İki tane logitech f710 gamepadim var ama bir tanesinin alıcısı okumuyor neden olabilir ? Aldığım gibi böyle geldi. 2- Tek nano alıcıyla oyunda iki gamepadi de okudu ama bir kolda tuşa bastığım da diğer kolda da tuşa basmışım gibi algılıyor yardımcı olur musunuz ?
  4. X

Logitech f710 gamepad bağlantı sorunu

1-İki tane logitech f710 kolum var. Bir tanesinin nano alıcısı çalışmıyor neden olabilir. Aldığım gibi taktım ama okumadı. 2- Tek nano alıcıyla iki tane gamepad bağlayabilir miyim ?
  5. X

Çözüldü✓ Logitech f710 gamepad bağlantı sorunu

1- Merhaba iki tane logitech f710 gamepadim var. Sadece bir tanesini okuyor. Ayrı ayrı ikisini okumuyor. Yardımcı olur musunuz ? 2- Tek nano alıcıyla iki tane bağlayabilir miyim ? 3- Yeni aldım ama alıcısını okumuyor. Acaba bendemi bir sıkıntı var.
  6. X

Çözüldü✓ Logitech F710 Kablosuz Gamepad Bağlantı sorunu

Merhaba iki tane logitech f710 gamepadim var. Sadece bir tanesini okuyor. Ayrı ayrı ikisini okumuyor. Yardımcı olur musunuz ?
Geri