Arama sonuçları: *

• Users: ozibaboli
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ozibaboli

Çözüldü✓ Bilgisayar Açılmıyor: Statik Elektrik Sorunu

Hocamlar iyi günler bir kaç gün önce yatmadan pcyi kapadım bizim buralarda elektrik sürekli gidip geliyor ondan dolayı pcnin güç tuşunu kapalıya aldım daha öncede bir kaç defa statik elektrik yaptığı oldu ekipmanları yanıp sönmesine sebep oluyor statik yaptığında neyse normalde ekipmanların...
  2. ozibaboli

Yardım SteelSeries Arctis 7 Kablosuz Kulaklık

iyi günler elimde SteelSeries Arctis 7 kulaklık var fakat ürünün vericisi mevcut değil bundan bir kaç ay önce bir bit pazarından almıştım ürün kablo ile çalışıyor fakat az ses geliyor ve ben bunu Kablosuz yapmak istiyorum ürünü USB vericisini nereden bulabilirim yada elinde olan var ise satmayı...
  3. ozibaboli

Yardım CS2 yeni gelen etkinlik kasaları aktif drop havuzuna düşer mi?

ARMORY PASS alıp gelen puanların hepsi ile kasalardan satın almayı düşünüyorum bu kasaları uzun süre boyunca saklıyıcam fakat eğerki olurda aktif drop havuzuna düşerse tamamen zarar edicem sizce ne olur dersiniz.
  4. ozibaboli

Öneri sizce bu SSD alınır mı ?

gayet iyi gibi ayın en düşük fiyatı ne dersiniz. https://www.hepsiburada.com/samsung-1tb-970-evo-plus-nvme-m-2-ssd-mz-v7s1t0bw-3500mb-3300mb-harddisk-p-HBV00000HTYEB?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.82.9
  5. ozibaboli

Bu nasıl kapatılıyor?

ekranda Hz yazıyor nasıl kapatıcam
  6. ozibaboli

İkinci el Monitör alırken nelere dikkat edilmeli?

İkinci el ekran alıcam nelere dikkat etmeliyim ne testi yapmalıyım. Model: MSİ G244F
  7. ozibaboli

Yardım Bu ekran alınır mı sizce ?

Ekran bu MSİ G244F hikayeli ve FPS oyunları oynayacağım sizce alınır mı 3.5a sarı sitede buldum
  8. ozibaboli

Öneri 3-5K Civarına Ekran Önerisi

Yeni PC aldım (Anakart Ve Ram Update) Steamde onlarca oyun var bana hem Hikayeli oyunlarda güzel görüntü verecek hemde FPS oyunlarında iyi performansı olan kullanışlı bir ekran önerir misiniz? Teşekkürler (Lütfen 1 kişi öneri yapmış diye aklınızdaki ekranı atmaktan çekinmeyin her türlü fikre...
  9. ozibaboli

🔥İndirim Euro Truck 2 %75 İNDİRİM 🔥💥

Bu harbiden almayanlar için son şans
  10. ozibaboli

bilgisayara Uzaktan İnternet Bağlantısı İçin USB wifi

Beyler sa bizim internet alt katta bide ust katta var ikisindede aralarinda 1 kat ve 5 metre kadar mesafe olacak bana önerebileceğiniz uzaktan wifi bağlanabileceğim usbli bi alet var mı
  11. ozibaboli

25K Oyun Canavarı Kasa önerisi

25k bütçem var sadece kasa için öneriniz var mı. (Çoğunlukla oyun oynayacağın)
  12. ozibaboli

Spor konusunda idaaya girdim, öneri? (Tavsiyeniz işe yararsa hepinize paparadan 5 tl atiyorum beyler sağolun şimdiden kazanırsam söyleyeceğim)

beyler amcam ile 20 binlik iddiaya girdim spor salonunda ön bacak leg extencion hareketinde 120 kiloda 8 tekrar iddiasına girdik yapabiliyorum ilk 4-6 tekrar cok rahat cikiyor fakat son 2 ye dogru asiri zorlaniyorum tekrar sayimi arttiracak ve inanilmaz bi derece enerji verecek bir taktik lazım...
  13. ozibaboli

Yeni aldığım sistem nasıl ?

Anakartı,Rami ve islemciyi yukselttim bilginize
  14. ozibaboli

Max 18K Oyun İçin Canavar Kasa Lazım 1 Aydır Alıcak Kasa Bakıyorum

Merhaba 1 aydır kasa arıyorum 18k ya hala bulamadım acil bir kasaya ihtiyacım var ara tatil bitmeden düzeni kurmam gerekiyor (Normalde donanım arşivinin bu gün çıkardığı kasayı alacaktım ama stok hemen bitti)
  15. ozibaboli

Donanım arşivinin çıkardığı yeni kasa neden alınmıyor

kasa linkinden kasayı alamiyorum stok mi bitti ayrıca bu kasa alınır mı ne dersiniz
  16. ozibaboli

Donanım arşivi dalgamı geçiyor ?

11 kasımda F/P kasası geleceği söylendi ama hala gelmedi bu saatte kadar 5 dk bie sayfayo yeniliyorum hala gelmedi tüm günümü yediler
  17. ozibaboli

11 Kasımda Çıkacak Sistem İçin Yardım Gerekiyor !!!

Ya beyler şimdi donanım arşivinin 11 kasımda çıkaracak olduğu F/P kasası hakkında nereden bilgi alırım YT kanalında bi bilgi yok İNSTA dada herhangi bir paylaşım yok en azından saat kaçta sunulacak falandır nasıl öğreniriz böyle süpriz yumurta gibi belirsiz mi çıkıcak çözemedim (Hazırda 18K Para...
  18. ozibaboli

R6 Deluxe Almak mantıklı mı ?

Epic Games de Rainbow Six Siege 90 TL olmuş fakat DELUXE versiyonu 115 TL sizce 20-25 TL fazladan verip DELUXE almak mantıklı mı ?
  19. ozibaboli

Ekranlarda GTG ne anlama geliyor

Bazı ekranlarda GTG 1MS yazıyor bu ne anlam geliyor
  20. ozibaboli

Akıl Almam Gerekiyor Ne Yapayım (Oyun Canavarı Kasa Lazım)

Elimde 17-18K para var oyun canavarı bi kasa toplamak istiyorum sizce ne yapmalıyım 11 kasım indirimlerini bekleyeyim mi yoksa şu anda güzel bir hazır sistem var mı alabileceğim bi türlü güzel bi sistem bulamadım ne yapıcam.
Geri