Arama sonuçları: *

• Users: isooo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

Razer blackshark v2 x ses sorunu

Ben razer blackshark v2 x kullanıyorum ilk 2 ay ses gayet yüksek gidiyordu mikrofondan fakat şu an az gidiyor ne yapmalıyım
  2. I

Sıvı soğutma mı almalıyım hava soğutma mı

R5 5600 kullanıyorum anakart b450 m-a pro Max işlemcide stok soğutucu var far cry oynarken işlemci 90 dereceyi görüyor nasıl bir soğutma alabilirim yaklaşık 1500 2000 TL limitim var f/p ve sağlam soğutan bir soğutucu önerirseniz sevinirim
  3. I

Razer Blackshark v2 x alınır mı ?

Razer blackshark v2 x şuan 2000 TL bu fiyata sizce alınır mı?
  4. I

CS2 sabit FPS sorunu

CS2 yi yükledim ayarlarımı kendime göre yaptım fakat ne denersem deniyim FPS 120 de sabit kalıyor nasıl düzeltebilirim FPS Max 0 falan yazmama rağmen 120 de kalıyor yardım edermisiniz
  5. I

İtopya teslimat süresi

Herkese iyi akşamlar merhabalar Ben geçen hafta çarşamba günü 8 Kasım itopya dan sistem sipariş verdim ve yaklaşık 1 hafta oldu sistem elime ulaşmadı teslimat süreleri hakkında bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi ve gelen sistemde kırık falan olur mu ekran kartında çatlak falan çünkü...
  6. I

F/p kulaklık arıyorum

Max tutarım 1000 TL ve aradığım kulaklık beyaz olsun istiyorum bazı kulaklıklar buldum yt den incelemelerine baktım fakat kulaklığın kulağa tam oturduğu yani kulağı tam çevrelediği ne dair bir inceleme bulamadım böyle kulağı tam çevreleyen ve 7.1 oluyo zaten çoğu kulaklık beyaz ve 1000 TL yi...
Geri