Arama sonuçları: *

• Users: Crofs
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Riot Client ve LoL yüklenmiyor

bilgisayarımı formatladım ve lol indirmeye çalışıyorum fakat bana bu hatayı veriyor 2-3 tane video izledim ve yinede düzelmedi izlediğim videoların linklerini bırakacağım nasıl düzeltebilirim bilen biri yardımcı olursa çok mutlu olurum
  2. C

Bu bisiklet alınır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-thompson-force-ultegra-di2-54cm-yol-bisikleti-1281883103/detay şuanda yaklaşık 40k bütçem var 10k daha bi şekilde bulabilirim gibi sizce şuanda alınmaya değer mi sürekli olarak bisiklet kullanan biriyim
  3. C

Çözüldü✓ Operada indirme çok yavaş

Normalde steamde 50mbps indirme alırken operada 1mb bile olmuyor 500kb falan oluyor bunun bir çözümü var mı? (arkada hiçbir şey inmiyor veya açık değil)
  4. C

klavye önerir misiniz

1.5k falan bütçem var bilindik markaların red switch klavyelerini önerebilir misiniz
  5. C

GTA V de FPS sıkıntısı

Arkadaşlar bilgisayarımda 4060 8gb dual ekran kartı ryzen 5 7500f işlemci 16 GB 5600mhz ram ve sıvı soğutma var fakat GTA V de FPS arada bir drop yiyor bazen çok fazla oluyor ve düzeltmenin bir yolunu bulamadım nasıl düzeltebilirim?
Geri