Arama sonuçları: *

• Users: mrtcn085
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

MSI MAG 256F Monitörü alınır mı?

Bütçe kısıtlı olduğundan çok açılamıyorum. Fps oyunları oynuorum. Ve bunu alınca vesa ayak buna uyar mı acaba bu konudada akıla ihtiyacım var. Hiç kullanmadım monitör. Laptop kullandığım için...
  2. M

4.5K-5K Bütçeye Uygun Monitör Önerileri

MAX 5K YA kadar bütçe çıkabiliyorum hatta 4.5k falan bütçem. Ve monitör almak istiyorum. Uzun ömürlü olsun. Fps oyunları oynuyorum genelde valorant ağırlıklı. Aklımda şu monitörler var tavsiyelerinizi bekliyorum...
  3. M

5K Fiyat bandında Monitör önerir misiniz..

Fps oyunları oynuyorum büyük çoğunluk (valo,cs vs...) Nadiren hikaye oyunları oynuyorum. fiyat olarak 5 in üstüne çok çıkamıyorum.
  4. M

Discordda dolandırıldım

Selam arkadaşlar, dün gece saat 01:00 da dolandırıldım. Discord hesabım çalınmış 2 faktör olmasına rağmen nasıl çalındı akıl işi değil Google auth. İle koruma vardı. Olaya gelelim. Saat 1 de yataktayım uyuma evresine geçeceğim telefona mesaj geldi zira*t bankası 9.99 dolar çekimi için şifre...
  5. M

DİSCORDDA DOLANDIRILDIM GEL GEL

Selam arkadaşlar, dün gece saat 01:00 da dolandırıldım. Discord hesabım çalınmış 2 faktör olmasına rağmen nasıl çalındı akıl işi değil Google auth. İle koruma vardı. Olaya gelelim. Saat 1 de yataktayım uyuma evresine geçeceğim telefona mesaj geldi zira*t bankası 9.99 dolar çekimi için şifre...
Geri