Arama sonuçları: *

• Users: sukeulu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

3060 ti kaç pin takmalıyım

Selamün aleyküm beyler az önce sistemim geldi ekran kartı ayrı sipariş etmiştim diye psudan gelen güç girişi 6+2 ama burda 2 tane 8 var ikisine de 8lik mi takmaliyim yoksa bir tanesine tek mi takmaliyim ?
  2. S

MSI M100A 360MM SİVİ SOĞUTUCU OLURMU

Arkadaşlar selamlar MSI m100a lı kasa sipariş ettim ama bir hata yaptım sanırım çünkü 3x ekran kartım ve 360mm sıvı soğutucu da sipariş ettim acaba içine sigarmı diye endişeye kapıldım lütfen beni aydınlatın teşekkürler :)
  3. S

BİLGİSAYAR TOPLAMA İPUCULAR

Merhaba arkadaşlar yarın benim için büyük gün çünkü vatan bilgisayara gidip sistem toplayacağım daha doğrusu ordaki yetkili kişi toplayacak kasa ekran klavyesi den kulaklığına kadar ortalama 70.000₺ye yakın bütçe ayırdım ama PC İLE İLGİLİ ÇOK BİLGİM YOK SON 2 HAFTA ARAŞTIRDIĞIM KADAR bu yüzden...
  4. S

Windows 11 Home mu yoksa Windows 11 Pro mu?

Merhaba arkadaşlar hayırlı geceler dilerim. Ben yayın açacağım ve Adobe kullanıp oyun oynayacağım sizce hangi işletim sistemi 11 pro mu yoksa 11 HOME plus mı? Yada 11 mi 10 mu ? PC özellikleri; 3070 r7 5800x 32gbram
  5. S

Hangi site daha güvenilir ?

Merhaba arkadaşlar elimde bir kaç seçenek var sizce hangisini yapmalıyım? 1. GameGaraj üzerinden sistem toplamak 2.İtopya üzerinden sistem toplamak 3. vatan bilgisayar şubesine gidip toplamak ( urfadayım burdakileri bildiğini düşünmüyorum)
  6. S

3070 ve i5 14600k için PSU önerisi ?

Merhabalar 3070 ve i5 14600k 32gb ram Samsung 990pro sistem için kaç wat güç kaynağı gerekir ve anakart önerisi? Teşekkürler
  7. S

İ5 14600K ve 3070 iyi bir kombinasyon mu ?

Merhaba değerli arkadaşlar içerik üreticisiyim yaklaşık 1 milyon takipçim var ve sizden yardım almak istiyorum. Ben Adobe premier pro ve after effects kullanacağım ayrieten emülatör üzerinden oyunlar oynayıp canlı yayın açacağım, bir kaç sorum var 1- i5 14600k yeterli olurmu ? 2- 2k monitör...
Geri