Arama sonuçları: *

• Users: Alperrs
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Samsung s24fe Alınır mı?

Bu fiyat bandında kamerası iyi olan bı telefon arıyorum s24 fe var sizin onerbilceginiz başka telefon varmi
  2. A

Kamerası iyi uzun süre idare edicek telefon

Bütçem 10-15 bin arası günlük hayatta kullanabileceğim kamerası iyi olan telefonda oyun oyanmiyorum uzun süre beni idare edebilecek bir telefon onerebilirmisiniz
  3. A

CS2 seçkin nasıl açılır

Seçkin şuanda %13 basit eğlence oynayıp açabilirmiyim yoksa rekabetçimi girmem lazım ve sürekli dust2 oynasam olurmu
  4. A

bu kulaklıklardan hangisi daha iyi

corsair hs55 Hyprex cloud 2 core corsair void elite hepsi kablosuz bunlardan hangisini önerirsiniz oyun amaçlı
  5. A

2. El PlayStation 4 slim ne kadar eder

2. El alıcam 500gb,2 kol,5 Cd oyun ne kadar eder sizce
  6. A

ddr4 sistemi geliştirmek mantıklımı

ramim 16 gb yetersiz gelmeye başladı 32 yapasım var ama bu sefer anakart desteklemiyor onuda değişince 7500 tl hesap çıkıyor yani kısaca ddr4 sisteme masraf yapmak mantıklımı daha kaç sene götürür
  7. A

PC için Wifi ve Bluetooth USB dongle

Masaüstü PC için Wifi ve Bluetooth USB dongle önerisi lazım fiyat maximum 1-2 bin arası
  8. A

Ddr5 bilgisyar tavsiyesi

(30000-40000) fiyat bandında oyun için ddr5 hazır PC lazım
  9. A

TruckersMap için güncel sürüm hangisi

Arkadaşlar güncel sürümü görmedim ben 1,49 da oynuyordum şimdi online girmiyo şuan güncel sürüm hangisi
  10. A

Bilgisayar hakkında tavsiye lazım

Arkadaşlar elimdeki bilgisayarı güçlendirmek istiyorum teker teker parça alıp onları değiştirmek mi mantıklı yoksa pcyi satıp üstüne para ekleyip hazır sistem bişey almakmı (amacım elimdeki pcyi ddr5 yapmak ve rtx e geçmek)
  11. A

Ets2 Türkiye dlcsi için black sea yetiyomu

Ets2 de türkiye dlcsi için black sea yetiyomu yoksa başka dlc daha almam lazımmı
  12. A

Steam deck benzeri oyun pcsi

Steam deck benzeri taşınabilir PC önerisi lazım Taşınabilir pcmi yoksa laptopmu
  13. A

125 CC motor için kask önerisi

Bütçem 2-4k arası sağlam güvenli bir kask lazım şimdiden sağolun
  14. A

Sınıfta kalırmıyım lise

Arkadaşlar stajım vardı onu sağlık nedenleriyle yapamadım müdüründe haberi vardı ortlamam 70 kusurdu staj yapmadığım için (24 saatlık yoğunlaştırılmış eğitim) den 0 aldıgım için genel ortalamamı 46 altıya düşürdü müdüre sorduğumda tek dersten sorunlu geçersin dedi sınfıta kalırmıyım
  15. A

Oyun İçin İçi Boş Kasa

Oyun için 1-2 bin TL arası boş kasa önerisi lazım
  16. A

Bu acer monitör alınır mı?

https://www.pazarama.com/238-acer-nitro-kg242ym3bmiipx-kg242ym3-umqx2ee301-1ms-05ms-gtg-180hz-hdmi-dp-fsync-ips-monitor-p-4711121741708 ben pek bir yerde incelemesini bulamadım bu fiyata alınır mı?
  17. A

Oyun İçin monitör önerisi

Oyun için beni idare edicek monitör lazım suanki kullandığım monitör twisted diye bir marka oyunlarda ekranda yırtılma yapiyo 165 hrz olursa çok iyi olur şimdiden sağolun
  18. A

Devamsızlık Hakkı Kaç Gün

11. Sınıftayım ve özürlü 17 özürsüz 8 gün olmak üzere devamsızlık yaptım sınfıta kalırmıyım bazıları özürsüz 5 i geçerse kalırsın diyo
  19. A

Oyuncu laptopu önerisi

Arkadaşlar elimde düz xfx6700,r5 5600,16gb ram,1tb ssdli kasa var bunu aratmiycak bir laptop lazım ve elimdeki kasa ne kadar eder kasa sıfır ve 2 yıl garantili bide artı olarak soğutma bloğu var
  20. A

Oyun içinTürkçe Yama lazım

The dark pictures of anthology house of ashes için türkçe yama lazım ve yama nasıl kurulur
Geri