Arama sonuçları: *

• Users: Amatörboi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Çözüldü✓ 7600x ile kıyaslama hakkında

İyi günler deneyimli arkadaşlar, şuan elimdeki mevcut sistemde 7600x + 4080ti ve 2 1080p fhd 1ms monitör + 240hz 2k 1ms monitör bulunmakta üçlü olarak kullanıyorum. ana monitör 2k monitörüm oluyor , burada sormak istediğim soru şu 7600x ten 7800x3d ye işlemci güncellemeye değer mi ? 7600x...
  2. A

7600x sisteme hangisi alınmalı ?

Konu basit arkadaşlar ufak bir toplama yaptım geriye ekran kartı kaldı şimdi sormak istediğim bir durum var; Soruma geçmeden önce kasa içeriğini belirtmek adına; Kingston Fury Beast KF556C36BBE/16 16 GB DDR5 5600 MHz CL36 RAM x 2 AMD Ryzen 5 7600X ASUS EX-B650M-V7 8000MHz (OC) DDR5 Soket AM5...
  3. A

İlk Kurulumda Güç Gelmemesi

Arkadaşlar iyi forumlar anakarti belirtildigi şekilde kendim kurdum ve tüm kablolari gereken yerlere gerektiği şekliyle taktım ancak güç kablosunu taktiktan sonra dugmeye bastigimda anlık ışık geliyor ve birden sönüyor ancak çalışmıyor sorun nerede olabilir ? kasanın içi
  4. A

3500-5000 tl arası bir kablosuz kulaklık önerisi

iyi günler forumcular yeni bir sistem dizdim ve belli başlı yayın, konuşma , eğitim ve gaming için kullanıyorum harici mikrofonum var ancak kablosuz bir kulaklık ihtiyacım var oyunlarda ses kalitesinin iyi olması bir yana iletilen karşıya giden sesin kaydedilen sesinde kaliteli olduğu bir...
Geri