direk konuya geleyim herhangi bir şarkı dinlesem devamında açtığı şarkı sanatçıyı hiç dinlemedimiğim atıyor popüler birisi falanda değil yani eskiden dinleiğim yada önceki şarkı gibi açıyordu şuan çok fark var bu sorunu nasıl çözerim
i512400f işlemcim var stock fan takılı ancak oyunlarda çok ısınıyor sıvı soğutmadan anlamıyorum fan almak istiyorum yine ısı değerlerini düşürecek kaliteli fan var mı
i512400F işlemcim var boşta 50 derecinin altına inmiyor oyunda 70-80 arasında soğutma olarak stok fanını kullanıyorum , mx-6 termal macunu kullanmaktayım napmalıyım
başlıkta gördüğünüz gibi ea launcher bozuk görüntü hatası alıyorum dosyalardan uygulamay sildim fakat geri yüklemeye çalıştığımda aynı sorun devam ediyordu bu sorunu nasıl aşabilirim
Selamlar öncelikle rtx 2060 ve i512400F lik bir sistemim var. Sistemin termal macun yenileme vakti geldi sizden termal macun önerisi istiyorum şimdiden teşekkürler.
Selamlar öncelikle mikrofonlu bir kulaklık arıyorum kablolu olursa daha iyi olur.
HYPERX Cloud II Gaming Kulak Üstü Kulaklık KHX-HSCP-RD
aklımda bu kulaklık var sizce ne model ve marka almalıyım bütçeyi biraz yükseltebilirim