Arama sonuçları: *

1. Joelandkiddo

Excalibur g870 oyun açmıyor?

Gayet memnunum ama oyunlardayken önce FPS düşüyor sonra herhangi bir hata verip atıyor yada donuyor sıcaklık 75-80 arası sıcaklık problem olmasa bile oluyor bunu çözemedim Windows 11
  2. Joelandkiddo

Yardım Mortal Kombat 11 Ultimate Edition'da Tüm Karakterler Var mı?

Microsoft store üzerinden mortal Kombat ultimate edition aldım bütün karakterleri içeriyormu merak ettim bilen varmı?
  3. Joelandkiddo

Yardım Razer snapsyse açılmıyor!

İyi günler razer ornata v3 tkl aldım snapsyse in en yeni sürümünü kurdum uygulamaya basıyorum açılmıyor. Yardımcı olabilecek varmı?
  4. Joelandkiddo

Yardım Corsair hs75 xb wireless alınır mı??

FPS oynamıyorum tamamen hikayeli oyun oynuyorum kablosuz olması iyi olur alınır mı??
  5. Joelandkiddo

Öneri Havit fuxi h3 alınır mı??

FPS oynamıyorum hikayeli oyunları oynuyorum bu yüzden kablosuz almak istiyorum 1000 TL bütçem var bu bütçede başka seçenek yok alsam iş görürmü? 1722817020 Mikrofon önemli değil kendi halinde bir oyuncuyum.
  6. Joelandkiddo

Yardım Termal grizzly kryonaut extreme gereklimi?

Bu macunu laptop için alıcam bakım yaptırıcam ama 600 TL bandında gereklimi laptop çok ısınıyor iyi bir etki yaratır mı?
  7. Joelandkiddo

Yardım N11 ibana para iadesi yok uyarısı nedir?

2 ürün aldım adreste olmayacağım için iade edeceğim ama ibana para iadesi yok diye uyarı aldım sorum şu: Param karta iade edilmeyecekmi? Yoksa ibana atın gibi birşeymi?
  8. Joelandkiddo

Yardım Ucuzgame güvenilir mi?

Oyunların fiyatları normal mağazalara göre çok çok ucuz alınır mı?? Key olarakmı veriliyor? Oyunu bitirdikten sonra tekrar oynayabilecek miyim?
  9. Joelandkiddo

Öneri Attackshark X6 mı razer cobra mı?

FPS oyunları oynamıyorum düzgün uzun vadede gidecek bir mouse bakıyorum ikisi arasında kaldım hangisi daha iyidir bütçe 1000
  10. Joelandkiddo

Yardım Thief türkçe yama önerisi

epic games kütüphanemde thief var sağlam bi yama varsa iyi olur oyunu oynuyorum bir şey anlamıyorum türkçe yama kuracakken reklama falan atıyor.
  11. Joelandkiddo

Yardım max 550 tl mouse önerisi

bütçeyi toplayıp alacağım elim küçük önerilerinizi bekliyorum
  12. Joelandkiddo

Yardım lenovo m300s alınır mı??

Merhabalar ben 3 ay önce steelseries mouse aldım mouse gerçekten mükemmel herşeyiyle yazılım olsun kendisi olsun ama mouse da 1 haftadır gecikme başladı oyunlarda rakibe mouse u çevirip hamlemi yapamıyorum en yüksek dpi alınca dikkat etmezsem belli olmuyor bütçeyi toplayıp m300s almayı...
  13. Joelandkiddo

Yardım razer ornata v3 tkl alınır mı??

aslında soru tam bu değil dostlar bu klavye çok hoşmuş yıllardan beri mekanik klavye düşündüm ama geceleri oyun oynadığım için almadım sorum şu bu klavyenin türkçe q modelinde enter büyükmüdür? fransızca olan bir videoya denk geldim onda büyüktü türkçe olanın linki...
  14. Joelandkiddo

Yardım RAMPAGE X-GUST YA DA TORNADO Alınır mı??

Öncelikle iyi forumlar ben laptop soğutucu arıyorum bu iki soğutucudan hangisi daha iyidir sizce alan kullanan varsa çekinmeden yazsın önerilere açığım arkadaşlar bende işe yarıyor 300 tl ye soğutucu almıştım 1 yıl önce bazı arkadaşlar işe yaramıyor desede ben faydasını görüyorum İŞLEMCİ= İ7...
  15. Joelandkiddo

Valorant oynarken ekran kartı driver ı çöküyor!!!

Evet yazdığım gibi önüme adam çıkıyor maçın en kritik yerinde EKRAN KARTI DRİVER I ÇÖKTÜ hatası alıyorum pc donuyor sinirden bilgisayarı yumrukluyorum bu neden oluyor oyunlamı alakalı yoksa benim bilgisayarımlamı? yardımcı olabilek olanlar yazarsa çok sevinirim yıllardır bilgisayar hayali kurdum...
  16. Joelandkiddo

Yardım Steelseries qck small alınır mı??

Masam küçük mousepad i küçük almalıyım https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_steelserıes-qck-mini-mouse-pad-ssmp63005-1066541.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.25.7 alınır mı?? ÖNERİLERE AÇIĞIM!
  17. Joelandkiddo

Yardım BU İKİ KLAVYE ARASINDA NE FARK VAR?

GEEK GK61 İLE HYPERX ALLOY ORİGİNS 60 IN ARASINDA NE FARK VAR HANGİSİ ALINMALI? ARKADAŞLAR ANLATIRSANIZ SEVİNİRİM. LİNKLER:https://www.amazon.com.tr/Geeky-GK61-60-Ayd%C4%B1nlatmal%C4%B1-Mechanical/dp/B0C77FFLXH?th=1...
  18. Joelandkiddo

Öneri porge howl mouse pad nasıldır?

link:https://www.trendyol.com/porge/pro-gaming-mousepad-xl-70x30-oyuncu-mouse-pad-howl-p-108112164 alınır mı? sizce arkadaşlar?
  19. Joelandkiddo

Çözüldü✓ EXCALİBUR BİLGİSAYARIM YERE DÜŞTÜ!!

Öncelikle merhaba ben bu gece masamdan elime alıp başka bir yere koymak için Casper Excalibur G870 bilgisayarımı yere düşürdüm ancak çalışır vaziyette ve yaklaşık 1 metre veya fazlasından yere ince bir halının üzerine düştü bir an eyvah gitti bilgisayar dedim ama çalıştı etrafına baktım bir şey...
  20. Joelandkiddo

Yardım HP Omen Encoder 6YW76AA alınır mı??

bu klavye nedense çok hoşuma gitti sizce alınır mı? arkadaşlar? 1704321492
Geri