Arama sonuçları: *

• Users: Rhytia0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Valorant'ta ses boguk gelıyor BlackShark V2 X

Kulaklıgın 7.1'i aktıf ettım ama ses yıne sankı boguk gıbı bir garıp gelıyor anlayamadım ıade mı etsem diye dusundum ya da baska yapacak bır şey var mıdır sızce jak gırıslı kulaklık.
  2. R

Razer BlackShark v2X mikrofon sorunu

Razer Black shark V2 X kulaklık aldım ve daha yeni elime ulaştı kulaklık ta 2 adet 3, 5M jak girişi var kulaklıktan ses geliyor fakat mikrofondan ses gitmiyor bana ayarlamam için yardımcı olur musunuz?
  3. R

Vga ışığı yanıyor fakat ekran yok

Vga ışığı yanıyor fakat ekran yok ara sıra sinyal yok sorunu oluyor surekli kabloyu söküp takıyorum veya pc yi kapatıp açıyorum HDMI da aynısı oluyor ve HDMI da bios a giremiyorum ekran kartını söküp taktim ama yine olmadı Windows kuracağım fakat pc kendini yenilemeye alınca ekran gidiyor...
  4. R

PNY 4060 TI16 GB ekran kartı nasıl bağlanır?

PNY 4060 TI16 GB ekran kartı PCI-e kablosu nasıl bağlanmalı? 6+2 il 2yimi takmam gerek yoksa 6 liyi mi?
  5. R

Otomatik Onarım hatası

Yeni masaüstü PC aldım bir saat falan kullandım daha Windows kurmadım ardından bir anda "otomatik onarıma hazırlanıyor" yazısı geldi kapatıp açtım ekran açılma ekranında takılı kalıyor kapanıyor monitör un menüsunde bile gezebiliyorum her seyi denedim DP kablo ile bağlıydı HDMI taktim yine...
  6. R

Ryzen7 5700x ve RTX4070

Ryzen7 5700x RTX4070 12gb ekran kartını taşıyabilirmi
Geri