Arama sonuçları: *

1. M

Kuveyt Türk Sağlam Kart Eğitim Kampanyası Taksit

Sağlam kart eğitim ve sağlıkta sonradan faizsiz 5 taksit yapıyor ekstrede D&R üzerinden telefon alımı yapsam bunu taksitlendirebilir miyim? Eğitim olarak geçer mi daha önce deneyen veya kullanan var mı?
  2. M

Öneri 50-60k Telefon Önerisi

50 K bütçem var maksimum 55 60 k ya çıkabiliyorum.(vade farksiz alisveris kredisi veren yerleri de biliyorsaniz eklerseniz cok sevinirim) trendyol hb suan faizli vermekte olsrak gordum.Samsung s25 ve iphone 15 arasında kaldım. Farklı telefon tavsiyelerine de açığım.s25 ve iphone 15 i...
  3. M

Wifi-5 Modemden Wifi-6 Modeme geçiş yapmalı mıyım?

100 Mbps Superonline internet kullanıyorum Wifi-5 modem var elimde superonline'nın 350 tl vererek superonline Wifi-6 Modeme geçiş yapmalı mıyım? Mantıklı olur mu? Şuan wifi-6 destekleyen bir tek bilgisayarım var. Yorumlarınızı merak ediyorum.
  4. M

Superonline Hız Değerlerim Normal mi?

2 yıldır FİBER 25 mbsl paket kullanıyordum hız degerlerim genelde 24-25 Eksilme olmadan alabiliyordum. Dün 1 yıl daha uzatıp FİBER 100 mbsl 20 upload paketine geçiş sağladım. Şuan fotografta olduğu gibi 15 mbsl kayıp yaşıyorum 5GHZ KABLOSUZ ile bağlıyım başka bir cihaz interneti kullanmıyor...
  5. M

SAMSUNG A34 VERGİ İNDİRİMİ İLE ALMAYI BEKLEYENLER

Amazon Güzel bir indirim yapmış 9499 a çekmiş fiyatı vergi indirimi ile almak isteyenler kaçırmasın. 1699869552 https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BZ5HWQ1R/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1
Geri