Arama sonuçları: *

• Users: VSArolann
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. VSArolann

Hangi rami almalıyım ?

sistemim 7800x3d 5070 sizce bu ürünü alıp https://www.incehesap.com/kingston-beast-kf556c36bbea-16tr-rgb-16gb-1x16-ddr5-5600mhz-cl36-siyah-gaming-ram-bellek-fiyati-75222/ 6000mhz cl 30 değerine düşerebilirmiyim oc ile yoksa direk bunumu alayım...
  2. VSArolann

Laptopuma harici monitör bağlamak istiyorum ancak..

ASUS TUF Gaming F16 FX608JM laptopa sahibim ve monitör ile kullanmak istiyorum ancak hdmi ile en fazla kaç hz destekliyor veya typce kabloyla bağlarsam en fazla kaç hz verir. bunları araştırdım ancak bi sonuca varamadım. bilen varsa ve yardımcı olursa çok mutlu olurum ona göre monitör alacağım.
  3. VSArolann

IQOS Kullanıyorum ve birkaç sorum olacak

kıbrısta öğrenciyim ve yakın zamanda türkiyeye kalıcı olarak döneceğim. Terea nerden bulabilirim ? güvenilir bir şekilde devamlı makul fiyata alabileceğim yerler var mı ? ve extra olarak şunu sormak sitiyorum bi kaç yerde okudum gürci ermeni Arap malı falan diyolar bilgilendirirseniz sevinirim :)
  4. VSArolann

Aşk meşk işleri klasiktir ama akla ihtiyacım var.

2024 Mayıs ayında mezuniyet öncesi sevdiğim kıza çıkma teklifi etmiştim; olacaklardan habersizdim. O günden bugüne hayatım o kadar çok değişti ki Geleceğim ve karakterim kendimi şu an forumdan akıl almak için konu açarken bulduğumu fark ettim. Siz anlayın durumumu. Her şey aslında üniversite...
  5. VSArolann

Hp omen 16 laptop alınır mı ?

https://www.trendyol.com/hp/omen-16-ap0014nt-c12cjea-geforce-8gb-rtx-5070-ryzen-9-8940hx-32gb-ram-2tb-ssd-16-inc-wqxga-240hz-p-975943574?merchantId=118442&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme...
  6. VSArolann

Lenovo gaming laptoplar halen anakart sorunlumu ?

https://www.laptop.com.tr/urun/491544/lenovo-loq-15ahp10-amd-ryzen-7-250-16gb-ddr5-1tb-ssd-rtx-5060-8gb-100w-15-6-inc-full-hd-144hz-ips-freedos-gaming-laptop-83jg008utr/?ref=akakce&v=1.82 bu linkte bulunan ürünü almayı düşünüyordum da sizce ?
  7. VSArolann

Hangi braun makineyi almalıyım ?

öncelikle selamlar sakalımı kendim şekillendirip bakımını yaptığımdan 3 numara 5 numara gibi aparatlara ihtiyacım oluyor. hali hazırda makinem vardı ancak ne olduğunu anlamadığımdan çalışmıyor artık. bende yenisini almaya karar verdim ancak biraz araştırdıktan sonra kararsız kaldım Braun series...
  8. VSArolann

Laptop almayı düşünüyorum öneri ve tavsiye

https://www.hpstore.com.tr/hp-omen-laptop-16-am0038nt-intel-core-ultra-5-225h-24gb-ram-1tb-ssd-8gb-nvidia-geforce-rtx5060-16-inc-2k-144hz-freedos-c39jlea?ref=akakce&v=1.89.5#features öncelikle selamlar bütçe 60k oyun oynamak için özellikle alacağım. 4 sene kullanacağım iyi bir bilgisayara...
  9. VSArolann

Matematik nasıl öğrenebilirim ?

selamlar öncelikle ön lisans tıbbi görüntüleme okuyorum ve bu dönem matematik dersim var muhtemelen büte kalıcam. benim matematiğim 0 denecek kadar var yani toplama çıkarma bölme yapabiliyorum sadece o durumdayım. kendimi 0 dan sona doğru geliştiricek ve öğretecek kaynak ve tavsiyelere ihtiyacım...
  10. VSArolann

Macbook m4 laptopta steam üzerinden oynayabileceğim oyun tavsiyesi

Macbook m4 bir laptopum var. bana önerebileceğiniz güzel oyunlar varsa sevinirim :giggle:
  11. VSArolann

Fotoğraf baskısı için Hangi marka yazıcı almak mantıklı olur ?

arkadaşlar çıkartmak istediğim bir sürü fotoğrafım var. evde çıkarmanın daha mantıklı olucağına karar verdim ve bir makine almak istiyorum ama ne alayım çok kararsızım. aklımda epsonun l3252 modeli var. kodak fotoğraf kağıdı ile bana uzun süre dayanacak çıktılar verebilir mi sizce ?
  12. VSArolann

Yıl dönümü için ne almalıyım ?

Cümleten selam 15 mayıs bizim ilk senemiz olucak, kız arkadaşımla kutlamak istiyoruz bu günü ama ne alsam bilemiyorum sıradan bişeyde olsun istemiyorum bütçem en fazla 2bin önerilere açığım :peepokalp:
  13. VSArolann

Öneri Steam Savaş Oyunları Festivali Başladı!

Bir çok oyun indirime girmiş. saatleri gömebileceğim oyun önerileriniz varsa yardımcı olurmusunuz. :peepokalp:
  14. VSArolann

Elektirikli araç alınır mı ?

Herkese cümleten selam. aileme araç bakıyorum sıfır olsa daha iyi gibi bakıyolar bende marka olması taraftarıyım almışken çünkü uzun yıllar kullanacaklar. önceden chery tiggo 8 pro kullanıyorduk teknolojisinden memnunduk. sıfır araç baktığımda elektirikli araçlar yakıtlı araçlardan 200bin 300bin...
  15. VSArolann

Yardım Sistemim ne kadar satmayı düşünüyorum ?

yazılan her şey dahil sistemimi satmayı düşünüyorum 2023 yazı sıfır topladım kendi ellerimle. tertemiz sistemim üni okuduğumdan çalışmadı dahi. garantileri bu yaz biter zanlımca hepsi ne kadara gider ve nasıl satabilirim ? =======Sistem====== AMD Ryzen 5 5600x OC Asus TUF Gaming A520M-Plus...
  16. VSArolann

İş Veren Ve Çalışan ilişkisi bu konuda yardımcı olurmusunuz ?

arkadaşlar bizim bir mobilya mağazamız var içinde de 4 tane çalışan var 2si teslimat diğer ikisi müşteri ve diğer işlerle görevliler. şöyle bir durum söz konusu çalışanlar dingonun ahırı gibi girip çıkıyor işlerini yapmıyor ya da düzgün yapmıyorlar. kafalarına göre izin alıp gelmiyorlar ya da...
  17. VSArolann

Çözüldü✓ Hangi laptopu almalıyım ?

arkadaşlar kendi sistemimi satıp bir laptop almayı düşünüyorum. ve en az 5 yıl beni götürücek iyi bir laptop almam gerekiyor. oynadığım oyunlar iyi sistem istiyorlar o yüzden şu iki seçenek arasında kaldım. öneriniz varsa şimdiden teşekkür ederim . en az 4060 - 32gb ram - 1tb ssd olması...
  18. VSArolann

Kyknın verdiği parayı kullandım borç oldu yardım lazımm

arkadaşlar ben bu dönem ders serçimi yapmadığım için öğrenci durumum pasif gözüküyor kyk da bana her ay vermiş olduğu parayı kesti ama ben kestiği ayki parayı avans şeklinde kullandığım için benim 3000tl borcum var. baktım bir mesaj geldi bu parayı ödemezsseniz faiz binecektir diye bende bankayı...
  19. VSArolann

Hangi laptopu almalıyım veya sizin önerileriniz nelerdir ?

arkadaşlar depolama benim için önemli ram de aynı şekilde sonradan upgrade yapmakla uğraşmak istemiyorum 16gb ram 1tb ssd benim için çok önemli. fiyatım 42.000 en fazla ben de biraz araştırdıktan sonra şu ikili arasında kaldım sizin önerileriniz nelerdir (genellikle grafik isteyen hikayeli...
  20. VSArolann

XBOX Hesabım a başka bir windowsdan giriş yapsam ?

Arkadaşlar benim xbox hesabımda oyunlarım var müşteri hizmetleriyle yapmış olduğum görüşmeler aracılığı ile bana söylenen windowsa girmiş olduğunuz microsoft hesabı ile xbox hesanı aynı olmazsa oyunlarınız gözükmeyecektir gibi bir durumdan bahsedildi. Ben şimdi örnek vereyim [email protected] adında...
Geri