Arama sonuçları: *

1. P

Ailemden ayrılmak istiyorum

20 yaşındayım, liseyi bitirdim. Asgari ücret verecek işler bulamıyorum. Aile baskısı bir tarafta, dindar bir ailede büyüdüm ama ben dinsizim. Yaptığım çoğu şey için ailem günah diyor ve bu beni bıktırdı. Yakında askere gideceğim; geldikten sonra ayrı bir eve çıkmak istiyorum. İçki ve sigara...
  2. P

Askere gideceğim neler götürebilirim neler yasak

Askere neler götürebilirim bilen birisi cevaplarsa çok iyi olur telefon, sigara, "annemin üzerine olan hattı kendim sokabilirmiyim" yıllardır hattı kullanıyorum nakit para veya banka kartı çakmak, çakmak gazı vb ve bana tavsiye bunun dışında kıyafet ne götürmeliyim gereksiz şeyler götürmek...
  3. P

Xbox One Fat kasa alacağım

Xbox one alıp 360 oyunlarını oynamak istiyorum gamepass üyeliğiyle de oyunları oynamayı düşünüyorum 360 oyunlarını dijital alıp xbox one de oynayabilirmiyim Not Ps5 kullanıcısıyım
  4. P

Ps5 storede oyun almaya çalıştım 4 kere para çekti ve oyunda gelmedi

Ps5 den inFAMOUS First Light oyununu aldım 189.50 TL ye oyunu almadı üstüne üstün 5 kere para çekti ne yapmam lazım oyunu aldığımı göstermiyor dekont geldi (ps5 hesabım başka eposta ile bağlı) dekont başka eposta sorun çıkarır mı dekontu x e atıyorsa ps5 hesabım y gibi düşünebilirsiniz
  5. P

Monitörüm de bazen siyahlık oluyor

Bu tarz siyahlıklar oluyor ayrıyeten monitörün ortasının biraz aşağı tarafında uzunca beyaz bir çizgi oluyor sorun neden kaynaklı olabilir.
  6. P

Anakartım 2933mhz destekliyor

Anakartım 2933mhz destekliyor ama 2666mhz kullanabiliyorum işlemcim i5 10500 işlemci ile alakalı mı kullandığım ram 3200mhz
  7. P

Monitörden siyah çizgiler çıkıyor

Bilgisayarımda böyle sorunlar oluyor Displayport kablodan mı,ekran kartından mı,mnitörden mi, yazılımdan mı kaynaklı önceden monitör kapanmıyordu 5 10 dakika boşta bırakınca kapanıyor bilgisayar açık kalıyor sadece monitör kapanıyor oyundaken kapanmıyor
  8. P

Ubisoft hata veriyor Microsoft Visual C++ Runtime Library

Görüldüğü gibi hata veriyor güvenli interneti kapatım
Geri