Arama sonuçları: *

1. ayıterbiyeedenkertenkele

Sdd yazma hızı düşük çıkıyor

merhabalar 1 hafta önce kingston kc3000 1 tb sdd modelini satın aldım üstünde 7000 mb\s okuma 6000 mb\s yazıyor teste geldiğimizde ise sonuç düşük çıkıyor. sahte olabilir mi?
  2. ayıterbiyeedenkertenkele

acer nitro 16 için 1 tb ssd önerisi

Merhabalar; Nitro AN16-41 16 GB RAMLİ versiyona sahibim. 1tb ek ssd almayı düşünüyorum ortalama 3 ila 3.5 k arası güzel bir ssd tavsiye ederseniz sevinirim.
  3. ayıterbiyeedenkertenkele

2k ile 2.5k arası günlük kullanım kulaküstü kulaklık

merhabalar günlük kullanım için kulaküstü kulaklık arıyorum sesi yüksek bassları güzel tercihim.
  4. ayıterbiyeedenkertenkele

20 ile 25k arası laptop önerileri

20 ile 25 k arası laptop önerir misiniz??
  5. ayıterbiyeedenkertenkele

Çözüldü✓ ACER NİTRO SENSE AÇILMIYOR

cihazım acer nitro AN16-41 modeli klavye ışıkları takıldığı için uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum. Sonrasında hiçbir şekilde nitro sense tuşuna basınca aktif olmuyor nede uygulamalardan açınca tepki veriyor. işlemci ve ekran kartı güncellemelerinide yaptım.
  6. ayıterbiyeedenkertenkele

PALME YAYINLARI RAUND TESTİ CEVAP ANAHTARI YOK

Elimde 2022 2023 kimya raunt testi var sorun şu ki kitapta cevap anahtarı yok ve online uygulaması üzerinden tüm derslerin paketini almadan (6500 tl) nasıl cevaplara ulaşırım, (sadece setin kimya kitabı var )
  7. ayıterbiyeedenkertenkele

whatsapp plustan normal whatsapaa nasıl sohbetlerimi geçiririm

uzun süredir wp plus kullanıyorum ama artık sürekli 3 taraf yazılımlarıyla uğraşmak istemediğimden normal wp ye geçtim internette bazı yöntemlerle denememe rağmen sohbetler gözükmüyor. wp plusu silmeden önce dosyaları yedekleyip sd karta dosyalarını atmıştım fakat bir türlü geçiremedim bunun...
  8. ayıterbiyeedenkertenkele

muhabbet kuşları kavga ediyor

Merhaba arkadaşlar benim 1 erkek 1 de dişi muhabbet kuşum var. dişi kuluçkada yumurtladı. arada bir çıkıyor kutudan. bugüne kadar hiç sorun yoktu fakat bir kaç saattir erkek muhabbet dişiyi dövüyor ,kuluçka kutusundan dışarı çıkartmıyor dövüyor dişiyi,dişi çıkarsa şans eseri yakalarsa dövüyor...
  9. ayıterbiyeedenkertenkele

Forza Horizon 4 arabaları indiremiyorum

hediye olarak bir sürü araba var ama indirip ekleyemiyorum
  10. ayıterbiyeedenkertenkele

Poco X3 Nfc Kameralarin Hi̇çbi̇ri̇ Açilmiyor

YAKLAŞIK 5 6 AY ÖNCE GÜNCELLEME YAPTIKTAN BELLİ BİR SÜRE SONRA İLK ÖN KAMERAM AÇILMADI SONRA ARKA KAMERAMDA BOZULDU HERHANGİ BİR TAMİR İŞLEMİDE GEÇİRMEDİ [HARD RESET YADA ROM DIŞINDA] HERHANGİ BİR ÇÖZÜM BULABİLEN VAR MI ?
  11. ayıterbiyeedenkertenkele

Çözüldü✓ İntel i5 12500H mi ryzen 5 7535hs mi

Öncelikle bu 2 bilgisayar arasında kaldım ama ryzen işlemcilerden pek anlamam o yüzden hangisi daha iyi sormak istiyorum; Acer Nitro 5 AN515-58-50FK Dizüstü Oyuncu Bilgisayarı, Intel Core i5-12500H İşlemci, 8GB DDR5 RAM, 1TB SSD, 15.6 inç FHD 144Hz Ekran, NVIDIA GeForce RTX 4050 6GB Ekran...
  12. ayıterbiyeedenkertenkele

Çözüldü✓ 25 30 k bandında oyuncu laptopu

Hem iş (çizim 3 d modelleme) hem oyun için bilgisayar arıyorum önerilerinizi bekliyorum
Geri