Arama sonuçları: *

• Users: ItsWisehan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ItsWisehan

Windows 11 düzgün kurulmuyor

Biraz uzun olacak ama 2 gündür yaşadığım olayları aktaracağım. Dün saat 3'te BIOS güncellemesi yaptım, B650M-A 2 Wi-Fi için yayınlanmış en yeni sürüm olan 3024 sürümüne güncelledim. BIOS güncellenirken PC başında değildim. Bu sebeple sanırım American Megatrends ekranı zaman aşımına uğramış ve...
  2. ItsWisehan

B650M-A WiFi II bir saattir bios yüklüyor

3024 sürümüne güncellemek için normal adımları izledim ama saat 2 gibi başlattığım yükleme hala sürüyor siyah ekranda şuan bir müdahalede bulunmadım.
  3. ItsWisehan

En iyi dijital müzik dinleme sitesi nedir?

Zamlardan ve kısıtlamalardan önce yurtdışından kulaklık aldım. 20hz-40KHz frekansı var ve bu kulaklıkla kayıpsız flac müzikle 320kbps mp3lerin farkını anlayabileceğimi düşünüyorum. Mobil uygulaması da olan, aylık 300tl gibi saçma fiyatlarda olmayan ve çoğu müziğin kayıpsız veya kaliteli kayıplı...
  4. ItsWisehan

Sizce Windows 10'a Geri Dönmeli miyim?

Başlıkta da okuduğunuz gibi windows 10'a dönme fikri doğdu bir anda ama tonlarca uygulamam dosyam var yedeklemem de uzun sürer, elimde hazır win10 yazdırılmış usb de yok onu da yazdıracağım ve yakın zamanda iki kere format attım başka sebeplerden. Sizce bu durumda bile dönmek mantıklı mı?
  5. ItsWisehan

3000₺ Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar Hi-Res, 95-130dB, Empedansı 32-40 arası bide sürücü çapı 45-50mm olan önerebileceğiniz kulaklık var mıdır? Maksimum 3000₺
  6. ItsWisehan

Maksimum 3000₺ Mouse Tavsiyesi

Bütçem 3000tl. Bilindik markalar tercihimdir. Mouse boyutu problem değil.
  7. ItsWisehan

5000TL ANAKART ÖNERİSİ

Arkadaşlar selam. Yakında bilgisayar toplamayı düşünüyorum fakat uyumlu anakart pek bulamadım sanırım. Yardımcı olursanız sevinirim. İşlemci: Ryzen 5 5600 Ekran kartı: RTX 3060 12GB GDDR6 Eagle Monitör: kesin bir marka model olmasa da 144-165 hz ve IPS veya TN panel düşünüyorum.
Geri