Arama sonuçları: *

1. aggressivewarrior36

Öneri 4090 ve 7950X3D sistem için hangi RAM tercih edilmeli?

Herkese iyi forumlar, Yeni topladığım sistem için RAM tercih etmem gerekiyor. Sistemi video render ve oyun amaçlı topladım o yüzden en az 64 GB kapasitede olması gerekli. Duyduğum kadarıyla quad channel da frekans düşüklüğü ve kararsızlık gibi sorunlar varmış, bunun doğruluk payı var mıdır...
  2. aggressivewarrior36

RTX 4090 sisteme 1200w PSU önerisi

İlerleyen yıllarda ekran kartı ve işlemciyi upgrade yapabileceğimi de göz önünde bulundurarak, RTX 4090 ve 7950x3D sisteme 1200W PSU almaya karar verdim. Bütçe 13.000₺ civarı ama duruma göre artırıp/azaltabilirim. Önerilerinize açığım aklımda bu model var;
  3. aggressivewarrior36

Beymen'den Controller Alınır mı?

Beymen üzerinden DualSense 5 almak istiyorum. Sorun yaşar mıyım ya da daha önce deneyimleyen oldu mu?
  4. aggressivewarrior36

PC için DualSense alınmalı mı?

Merhaba, Bilgisayarda kullanmak için bir gamepad alacağım ve PS5 DualSense düşünüyorum. Hiçbir üçüncü parti yazılım kullanmadan bu kolu sorunsuz kullanmak mümkün mü? Duyduğum kadarıyla Steam ile çalışıyormuş. Hatta Epic Games'ten aldığım oyunu, Steam'e ekleyip sorunsuz kullanabileceğimi...
  5. aggressivewarrior36

Samsung Odyssey NEO G9 monitör alınır mı?

Linkteki monitörü almalı mıyım sizce arkadaşlar? Deneyimleyen ya da konu hakkında bilgisi olan var mı? Video editörüyüm ve aynı zamanda yüksek kalitede oyunları oynuyorum...
  6. aggressivewarrior36

12.000 TL Kablosuz Kulaklık Önerisi

Merhaba, sadece müzik ve film için kablosuz kulaküstü kulaklık önerebilir misiniz? Benim için en önemli etken ses kalitesi temiz bir ses istiyorum. Bütçe 12.000₺ bandında daha düşük fiyatlı önerileriniz olursa değerlendiririm. Aklımdaki model...
  7. aggressivewarrior36

RTX 4090 SİSTEM TOPLAMA

Merhaba, profesyonel video editörüyüm. Aynı zamanda FPS oyunları, hikaye oyunları ve yüksek sistem gereksinimi isteyen birçok oyunu oynuyorum. Yeni bilgisayar toplamaya karar verdim ve bu sistem için ROG RTX 4090 satın aldım. İlgi alanlarımı belirttim, kalan parçaları seçmem gerekiyor. Konu...
Geri