Arama sonuçları: *

• Users: PortalKing
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. PortalKing

Çözüldü✓ Razer Barracuda X Chroma Kurulumu İçin Yardım Eder Misiniz ?

Razer Barracuda X Chroma Kulaklık aldım Bilgisayar Kurulumunu bi türlü Yapamadım Yardımcı Olacak Arkadaş Varmı ? Bu Kısımda Takılıyorum Dediğini Yaptığım Halde Bir şey Olmuyor
  2. PortalKing

Yardım 3000-4500 TL Bütçeyle Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Arıyorum – F/P Öneriler?

3000-4500 TL civarında bütçem var, kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum. Günde 4-5 saat kullanıyorum, yazın fazla terletmeyen ve rahat bir model olması önemli. CS2/Valorant gibi ses kasılan oyunlar oynuyorum, arada dizi/film de izliyorum. Şarjının da uzun gitmesini istiyorum. Bu bütçede F/P...
  3. PortalKing

Yardım Razer Barracuda X Chroma Sizce Alınır mı ?

Razer Barracuda X Chroma Almayı Planlıyorum Sizce Alınır mı? İyi ve Kötü Tarafları Ne Kullanan Arkadaşlar Yardımcı Olursa Sevinirim (Kullanım Amacım Oyun,Dizi Film) Razer Barracuda X Chroma Link
  4. PortalKing

Yardım AliExpress sipariş elime geçmeden yanlışlıkla siparişi onayladım

Ali Express den ilk defa bir ürün sipariş ettim ancak siparişimi takip ederken yanlışlıkla sipariş onayla ya bastım ne yapmam lazım acil bilgilendirirseniz sevinirim
  5. PortalKing

AliExpress sipariş elime geçmeden yanlışlıkla siparişi onayladım

Ali Express den ilk defa bir ürün sipariş ettim ancak siparişimi takip ederken yanlışlıkla sipariş onayla ya bastım ne yapmam lazım acil bilgilendirirseniz sevinirim
Geri