Arama sonuçları: *

• Users: ilhan78
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

Çözüldü✓ 4060 ti ve samsung m7 monitör görüntü sorunu

Merhaba, PC ile bir haftadır uğraşıyorum. Uzatma kablosundan olduğunu düşünüyordum ama şunu farkettim. 4k iken görüntü ayarı videodaki bey noktalar ekranın farklı yerlerinde gözüküyor. 1080p de ise sorun yok. Sorun ekran kartında mı olabilir, hdmi kabloda mı? 1704818256 Sorun hdmi kabloda...
  2. I

DA-G9 başıma bela oldu

Her şey sorunsuz çalışıyor derken, 1 haftadır PC sürekli kapanıyor. Bugün HDMI dan görüntü de gelmemeye başladı. Kasayı hafif yatırınca da fanların çalıştığını farkettim. Kasayı üçlü prizden çıkarttıp, TV ye bağladım, açıldı. Burada biraz deneyeceğim. uzun bir üçlü priz kullanıyorum , bundan...
  3. I

Çözüldü✓ DA-G9 kapandı açılmıyor

Fanlar devreye girip PC kapanıyordu. Bios güncelledim. Açıldı. Bir de kablolara bakayım dedim. LED yazan kablolardan biri çıkmıştı onu taktım. (HDD vs yazan) Sata SSD kablosuna baktım. Kablo gergindi, onu başka soket ile değiştirdim. Şimdi PC hiç açılmıyor. Fanlarda ışık, ses pcde hiçbir...
  4. I

DA-G9 kapanma sorunu

Merhaba, Ramleri xmb1 olarak 3200 e ayarladım. 1-2 gündür. Video izlerken aniden, Fanlar deli gibi çalışmaya başlayıp, monitördeki görüntü gidiyor. Tuşa basarak kapatmak zorunda kalıyorum. Ramler frekansı ile ilgili bir durum mudur?
  5. I

DeepCool AG400 ARGB , RGB aktif olmuyor :(

Merhaba, Fan çalışıyor ama RGB aktif olmuyor. Biostada CPU fanı olarak gözüküyor ama RGB için ayar göremedim. Yardımlarınız için teşekkürler
Geri