Arama sonuçları: *

• Users: enest
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. enest

Jbl kulaklık tune 510bt

arkadaşlar sarhoşken kulaklık almışım mediamarktan açtım bidee allahtan içindeki kâğıtlar faturası fişini falan fistan getirmişim eve 510bt almışım 1999 liraya çok kazıklanmış mıyım günlük kullanım için alacaktım zaten planda vardı sarhoş sarhoş ne alacağımı bilmeden almışım kusuruma bakmayın
  2. enest

Çözüldü✓ Razer 7.1 ses az geliyor ses kasılmıyor

Arkadaşımın kulaklığını denedim valoda çok az ses geliyor ve ses kasılmıyor 2 taraf da aynı sesi veriyor yardımcı olur musunuz?
  3. enest

Valorant donup hata veriyor

son güncellemeden sonra valorantta drop yiyorum sürekli alt tab yapınca donuyor daha demin de error verdi ama açılmadı error ekranı sıkıntı tek bende mi ya da çözüm önerileriniz var mı?
  4. enest

%70 2000 civarı mekanik klavye önerisi

aula f75 hariç 2000 civari mekanik klavye önerisine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.
  5. enest

3-4 kişilik viski sofrası ne kadar tutar ortalama

beyler masa kuracağız birimiz ilk defa içecek kaçlık almak lazim? Veyahutta ne kadara patlar ona göre planlayacağız. Yardımcı olursanız sevinirim
  6. enest

1500-2000 arası kablosuz mouse önerisi

laptop için alacağım oyun vs ağırlıklı kullanacağım kablosuz mouse önerisi verir misiniz?
  7. enest

Valorant'a girebilen var mı?

valorant aniden hata verşp oyundan attı internet sitesine de giremiyorum. sadece ben mi yaşıyorum bu sorunu?
  8. enest

fingertip tutuş için mouse önerisi

bütçem 750 civarı yardımcı olursanız sevinirim
  9. enest

rampage rm-k1 alınır mı

https://www.amazon.com.tr/Rampage-Surround-Titre%C5%9Fim-Efektli-Kulakl%C4%B1k/dp/B08HS831R2/ref=sr_1_2?dib=eyJ2IjoiMSJ9.Ru-ebqOypA6okDMtnGadJ5ubo_vKhpkhpbikYEkpWcnGjHj071QN20LucGBJIEps.CGlqOFxLTEJdiV3h02ERsb6ZlUXZlj1qsz5JnR-1y3E&dib_tag=se&keywords=rm-k1&qid=1708373723&sr=8-2&th=1 kuzenimde...
  10. enest

windows 11 pro keyi 11 home da çalışır mı?

soru başlıktaki gibi yardımcı olursanız sevinirim
  11. enest

1000 tl klavye önerisi

1000 tl ye klavye almak istiyorum %60 olursa sevinirim
  12. enest

Rakı içtim bunun vebali nedir?

Arkadaşlar olayın başından başlayacağım. Kardeşimin kolu kırıldı alçıya aldılar. Kaşındığı için babam tekelden rakı almış kardeşimin koluna döktü kaşıntısı geçsin diye. Normalde annemle babam asla sokmaz böyle şeyleri eve. Gece geç oldu herkes yattı ben meraktan uyuyamadım. Nefsime yenik düştüm...
  13. enest

geeky gk65 alınır mı

Speed silver switch hali 900 küsür lira sizce alınır mı veya daha iyi seçenekler var mı yardımcı olursanız sevinirim...
  14. enest

İnternet hızımı nasıl yükseltebilirim?

Arkadaşlar benim internet hızım 12 mbps haliyle çok yavaş geliyor türk telekom online işlemler de hız yükseltmede sadece 16 mbps var acaba müşteri hizmetlerini arasam farklı seçenek sunulabilir mi? taahhüt 2025 hazirana kadar eziyet çekmek istemiyorum o 1 yıl boyunca. Gece gece aklıma takıldı...
  15. enest

yeni ram nasıl olmalı

beyler benim anakartın iki slot ram yeri var. Ben tek slot 16 gb kullanıyorum. Aynı ram den alsam performans kaybı yaşar mıyım? Bazıları aynı kutudan çıkmalı falan diyor yardımcı olursanız sevinirim.
  16. enest

Epic games bağlantıda sorun yaşıyoruz gibi gözüküyor

beyler aniden durdu ne yapmalıyım?
  17. enest

sıcaklık, fps değerlerini gösteren uygulama?

beyler şu youtube da sistem incelemeleri çekilirken kullanılan uygulama ne bilen var mı? Fps i gpu cpu sıcaklık değerlerini gösteriyor du
  18. enest

Yardım Yeni monitör aldım displayport no signal diyor

her şeyi taktım kasa çalışıyor ama display port no signal diyor napmalıyım
  19. enest

2k monitör önerisi 8000tl

fiyatlarda oynama olmuş biraz önerinize ihtiyacım var bütçem 8000
  20. enest

gaming gen oyun hediyesi alamadım

rx 7800xt aldım mail atmama rağmen cevap vermiyorlar mailime napmalıyım
Geri