Arama sonuçları: *

• Users: Vaniliant
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

HyperX Cloud 3 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar oyun kulaklığı için 3000 liraya kadar çıkabilecek bütçem var. hyperx cloud 3 3000 civarına düşerse almayı düşünüyorum. Bu bütçelerde önerebileceğiniz başka kulaklık var mı yoksa alayım mı ?
  2. V

Bilgisayar boştayken gelen cızırtı sesi

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımdan 4-5 gündür cızırtı sesi gelmeye başladı. Yükte veya boşta olması farketmiyor hep aynı cızırtıyı duyuyorum. Ne kaynaklı olabilir yardım edebilir misiniz?
  3. V

Asrock a620m-hdv m2 Bios Flashback

Merhaba arkadaşlar Asrock a620m-hdv m2 anakartına sahibim biosu 4-5 ay öncesinde kalmış güncellemek istiyorum fakat elektrik kesintisinden korkuyorum :D bios flashback özelliği varmış bu özellikle elektrik kesintisinde vb. bozulan bios düzeltilebiliyor mu ?
  4. V

Forza Horizon 4 Açılmıyor

Merhaba arkadaşlar GTX1650 ekran kartlı ve Ryzen 7 3750H işlemcili bir laptoba sahibim. Normal bir şekilde oyunu açtığımda gayet açılıyor yüksek ayarlarla oynuyorum fakat 2 hafta önce aldığım MSI G2412 monitör laptoba bağlı iken oyun açılmıyor bilgisayar donuyor ve açma tuşuyla resetlemek...
  5. V

Çözüldü✓ R5 7500F İşlemci İçin Deepcool Gammaxx Ag400 Soğutucu Yeterli Midir?

Merhaba arkadaşlar dün PCH-AIM sistemini RTX 4060 ekleyerek aldım. sanırım R5 7500F için soğutucu gerekliymiş https://www.amazon.com.tr/dp/B0B6FD2V1B/?coliid=I1NGH0LJU2PF9P&colid=3UKWZ3QZBD936&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it_im&th=1 bunu almayı düşünüyorum sizce yeterli gelir mi ?
Geri