Arama sonuçları: *

• Users: Sylozr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Avira Security'i Silemiyorum.

Pc'imde kurulu olan antivirüs u Silemiyorum avira security denetim masasinda kaldir kisminda gorunmuor appdata kisminda silebiliyorum ama enpoint protection service silmek icin izininiz yok diyor silemiyorum
  2. S

Riot Vanguard Yüksek Cpu Cözümü

Valorantda oynarken arka planda islemcinin %50 sini kullaniyor vanguard valorantda fps sorunu yasiyorum cozum verebilcek varmi? - Vanguard silip yukledim düzelmedi - Oyunu silip yukledim duzelmedi - gorev yoneticisinden islemci cekirdek sayisini dusurdum baglanti hatasi ile oyundan atmaya basladi
  3. S

MHarici Ekran Kartimi Kullanamiyorum

Ekran Karti Suruculeri Guncel Aygit yoneticisinden dahiliyi kaldirip hariciyi etkinlestirdim gorev yoneticisinde kontrol ettigim zaman ikiside gorunmedi Laptop Dahiliyi Kullandigi İcin Düşük Fps aliyorum Cozum verebilcek varmi
  4. S

Harici Ekran Kartım Çalışmıyor

Laptopumda dahili ekran karti kullaniyor ve oyunlarda dusuk fps sorunu ile karsilasiyorum Grafik ayarlari kismina baktim guc tasarufu ve performans modundada dahili ekran kartimi gosteriyor aygit yoneticisinden dahiliyi devre disi biraktim harici etkinlestirdim gorev yoneticisinden kontrol ettim...
  5. S

Harici Ekran Kartımı Nasil Aktif Hale Getirebilirim?

Laptopumda dahili ekran karti kullaniyor ve oyunlarda dusuk fps sorunu ile karsilasiyorum Grafik ayarlari kismina baktim guc tasarufu ve performans modundada dahili ekran kartimi gosteriyor aygit yoneticisinden dahiliyi kaldirdim harici de gitti sonra ikisininde guncelledim ama hala dahili...
Geri