Arama sonuçları: *

• Users: mert8888_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mert8888_

Yardım VESA uyumlu monitör ihtiyacım var

24 inch max 5k ıolcak şekilde vesa uyumlu monitöre ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum
  2. mert8888_

VESA uyumlu monitör öneririmisiniz

Bu standı alıcam bu dönermi birde buna uygun 24.inch monitör arıyorum iş için
  3. mert8888_

Yardım Mekke ya da Medine’de orijinal saat nerden bulurum

Seiko citizen vs gibi markaların orijinal nerden bulabilirim
  4. mert8888_

Yardım Rayban meta nerden alabilirm

Nerden alabilirim internetten vs
  5. mert8888_

Yardım Babam için uygun bir pc arıyorum

normalde indirimden 12kya bi pc almıştı ama benimde ıhtıyacım vardı bana verdı boyle sıfır laptop zorunlu degıl dukkana koyucak guncel bir pc arıyorum yıne 12k bandında felan olsa ıyı olur
  6. mert8888_

Yardım İphone 16 lenslerimi çıkaramıyorum

Lens değişicemde çıkaramıyorum
  7. mert8888_

Yardım 8khz mouse almak istiyorum f/p bir şey lazım

öneriilerinizi bekliyorum fortnite oynuyorum klavyede alıcam uygun olursa biraz iyi olur ama kornik sorunlu felan bir şey istemiyorum
  8. mert8888_

Yardım Wraith w60 mı mad60mı

bu fiyat bandında bir klavye arıyorum aula f75 vardı sattım sonra pişman oldum w75 pahalıda w60 uygun gibi geldi fiyatıma göre benzer önerileriniz varsa beklerim
  9. mert8888_

Tami sanal karta nası para yüklerim

Tami para yatırcam ama ibanım vs Şuanlık yok ATM’den yatırabilirmiyim sanal karta
  10. mert8888_

Yardım Merhaba Fortnite da vpapel nası alırım

Merhaba telefonla bölgeyi değiştirip yükledim ama kartım yok Apple bakiyesi almayı düşünüyorum ama vpapel teklifi çıkmıyor kartımda yok ne yapmam lazım
  11. mert8888_

Durup dururken böyle mesaj geldi

Uygulama yüklü değil hesabım varda ne iştir bu
  12. mert8888_

Yardım Dokunmatik Asus rog laptop arıyorum

Dokunmatik laptop istiyorum ama oyuncu laptopu olmasında istiyorum dediğim kriterlere uygun önerilerinizi bekliyorum
  13. mert8888_

Yardım Merhaba yazılım öğrenmek istiyorum

Bazı videolar gördüm işte çocuk gidiyor 15 yaşında ev devletten herkesin bilgikerini çökertiyor ve bir eğitim almadan kendi kendine bende kendim ücretsi şekilde nasıl kendimi fazlasıyla geliştirebilirim
  14. mert8888_

Yardım İcloudla ilgili acil yardım Lazım

babam 17pm aldı kurmuş telefonu ama Wp mesajları gelmemiş iCloud’a yedeklemiş yeni üyelik aldı ama yapamadı benden gergin diye kurcalayamadım ne yapmam lazım acil bi yardım ederseniz sevinirim
  15. mert8888_

Yardım Hem ios hem androidiçin kulak içi kulaklık lazım

tab s11 ultra alcağım ve air pods pro almak istiyorum ip16 kullanıyorum androide uyumllumu bilmiyorum değilsede harika bi kulaklık istiyorum airpodspro gibi
  16. mert8888_

Yardım S11ultramı yoksa ipadmi

normalde iPhone 16 kullanıyorum zaten iphonedanda vazgeçmeyeceğim ama tablet almayı düşünüyorum s11ultra güzel gözüktü ama iPad sahamı iyi bilmiyorum ne yapmalıyım (Ders için alıcam şuan )
  17. mert8888_

Yardım CPU boşta %90 felan kullanım sorunu

Laptobumun böyle bi sıkıntım yoktu biyanda oldu tarama yapıyorum ve boşta 100 kullanım var ne yapmam lazım
  18. mert8888_

Yardım CPU kullanımında sıkıntı bar galiba

Durup dururken 100 oluyor sadece mc açıyorum ne yapmam lazım
  19. mert8888_

Yardım Apple Watch 7kya alınır mı

Bunu hangi fiyata alsam iyi olur birde sadece jelatinli açılıp kapanmış diyor parça değişip değişmediğini nasıl anladım birde yenilerden pek fark varmı
  20. mert8888_

Yardım IPhone şarj sağlığıma ne oluyor?

1 hafta ya da 1.5 hafta önce 99düşmüştü bugun bakayım dedim 98e düşmüş ne oluyor anlam veremedim telefondan soğdum
Geri