Arama sonuçları: *

• Users: mert8888_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mert8888_

Yardım Oyuncu Koltuğu Önerisi Lazım

Bütçem 7k civarı taksitli şekilde olursa iyi olur oyuncu koltuğu olmasada fileli olursada iyi olur yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim
  2. mert8888_

Yardım İndirimde Laptop Varmı Acaba

İş için laptop lazım 25k bütçe
  3. mert8888_

Bunun Markası Nedir Bulamadım Bitürlü

Kolyenin markası nedir acaba
  4. mert8888_

Yardım İş İçin Laptop Lazım F/P

20-30 arası bişey arıyorum 16gb ram olursa iyi olur 30 aşağısı olması çok iyi olur
  5. mert8888_

Merhaba Konsere Gitmek İstiyorum ama

Ankara’da poizi konseri olucak ama 18 yaşını doldurmadım direk bilet alabiliyorum sanırım tam denemedim girebilirmiyim acaba bilgisi olan varmı
  6. mert8888_

Yardım İpad Pro M4 İşlemci 13 İnch Kaça Alınmalı

Normalde air m5 işlemcili alıcaktım 13 inch 50k fiyatı var ama sarı sitede dolaşırken 55kya kapalı kutu m4 işlemcili tr cihazı pro buldum daha fiyat düşebilir sanırım kaça kadar alınabilir
  7. mert8888_

Yardım Acil İtopyadan Monitör Önerisi

Bütçe max 4.5k baya idare edicek güzel bişey lazım bu fiyata hatta biraz daha altı olsa daha iyi olur büyüklük farketmez
  8. mert8888_

Üni Tercih İçin Yardım

Merhaba özel üniversiteye gitmek istiyorum ama YÖK atlasta taban sırlama 300000 diyor ama kontenjan dolmamış 2 senedir 300000 den fazla sırlama ile yazsam gelirmi bilgisi olan varmı
  9. mert8888_

Yardım Air Pods Harici Kulaklık Önerisi Lazım

Air pods 4. Nesil var 2. Nesil pro vardı kaybettim harikaydı 6 7kya silikon uçlu proyu aratmıycak cinsten bişey arıyorum
  10. mert8888_

Yardım Laptopumun Fan Hızını Nasıl Yükseltirim

galiba biostan yapılcak bi fikrim yok yardımcı olurmusunz
  11. mert8888_

Troy Kart ile Epic Games Nasıl Alışveriş Yapıcam

fortnite tayfası alıcam ama kart troy alışveriş ps storede epicgmaeste çalışmıyor başka kart kullanamıyorum şuanda nasıl yapabilirim acaba
  12. mert8888_

Yardım Ryzen 7 7800x3d İçin Anakart Önerisi?

Ryzen 7 7800x3d takıcam yeterlimi bu
  13. mert8888_

Yardım Hangisi Beyler Arada Kaldım

fiyatlar çok yakınmış amatoplam 15k bütçem var acil hangisini alayımm birinden 1tane kalmış malum
  14. mert8888_

Discorda Giremiyorum

goodbyedpı ile giriyordum ama naparsam yapayım calısmıyor ne yapmam lazım
  15. mert8888_

Yardım Hangi Anakartı Almalyıım Ya Da Almalımıyım

1. seçenenek...
  16. mert8888_

Yardım 2.El Ram Alırken Neye Dikkat ve

Ramler çok pahalı sıfırdan topluyorum 2.elde uygunlar alırken neye dikkat etmem ne testi istemem lazım ve şuan tek ram alıcam ilerde ram almak istersen 1tane daha aynısımı olmak zorunda
  17. mert8888_

Yardım Tekerteker PC Topluyorum Ankartta Sıra

ryzen 7 9700x alıcam buna f/p bi çok giriş seviyeolmayan anakart önerebilir misiniz?
  18. mert8888_

Yardım AMD Ryzen 7 9700x İşlemci Alınır mı ?

Alıcam 10k fiyatı var ryzen 7 9700x garantisi devam kasıma kadar PC 0dan topluyorum test etme şansım yok ilk parça bu olucak allınırmı şuan direk yoksa bişey sorgulamam gerekiyormu
  19. mert8888_

Çözüldü✓ Sarı Sitede İşlemci Alacağım ama

ryzen 7 9700x alıcam satıcı hiç kullanılmadı diyor bunun anlama yolu varmı tray işlemci
  20. mert8888_

Yardım Sahibindenden Alışveriş Yapıcam ama...

2. El sistem topluyorum anakart ve işlemciyi uygun fiyata çözdüm ama arkdaş alıp iade edip boş gönderme gibi şeyler olursa diye risk almak istemiyor ikimizinden şehirlerinde tanıdığımız yok anca ödemeyi ilk alırsam yaparız diyor bunun başka bir yolu yokmudur
Geri