normalde indirimden 12kya bi pc almıştı ama benimde ıhtıyacım vardı bana verdı boyle sıfır laptop zorunlu degıl dukkana koyucak guncel bir pc arıyorum yıne 12k bandında felan olsa ıyı olur
bu fiyat bandında bir klavye arıyorum aula f75 vardı sattım sonra pişman oldum w75 pahalıda w60 uygun gibi geldi fiyatıma göre benzer önerileriniz varsa beklerim
Merhaba telefonla bölgeyi değiştirip yükledim ama kartım yok Apple bakiyesi almayı düşünüyorum ama vpapel teklifi çıkmıyor kartımda yok ne yapmam lazım
Bazı videolar gördüm işte çocuk gidiyor 15 yaşında ev devletten herkesin bilgikerini çökertiyor ve bir eğitim almadan kendi kendine bende kendim ücretsi şekilde nasıl kendimi fazlasıyla geliştirebilirim
babam 17pm aldı kurmuş telefonu ama Wp mesajları gelmemiş iCloud’a yedeklemiş yeni üyelik aldı ama yapamadı benden gergin diye kurcalayamadım ne yapmam lazım acil bi yardım ederseniz sevinirim
tab s11 ultra alcağım ve air pods pro almak istiyorum ip16 kullanıyorum androide uyumllumu bilmiyorum değilsede harika bi kulaklık istiyorum airpodspro gibi
normalde iPhone 16 kullanıyorum zaten iphonedanda vazgeçmeyeceğim ama tablet almayı düşünüyorum s11ultra güzel gözüktü ama iPad sahamı iyi bilmiyorum ne yapmalıyım
(Ders için alıcam şuan )
Bunu hangi fiyata alsam iyi olur birde sadece jelatinli açılıp kapanmış diyor parça değişip değişmediğini nasıl anladım birde yenilerden pek fark varmı