Arama sonuçları: *

1. F

Coldpower 94f20 montaji nasil olur

b450m k anakartim var klipsleri takmak icin baya kastirmak gerekiyor bunun baska bir yolu varmi birde bu iki kabloyu nereye takicam cpu fan veya sysfan1 gibi yerler var ama baska da bir sey göremiyorum açıkçası yardimlarinizi beklerim sagolun
  2. F

Hyundai i20 2013 Crdi Aux ve usb portları çalışmıyor

Arkadaşlar hoparlörün teki çalışıyordu bugün sanayiye gittim usta aux porttunun bozuk olduğunu hoparlörde sorun olmadığını söyledi ki elindeki Bluetoothlu aux aparatini sertçe tuttugunda tüm hoparlörlerden ses geldi yani bozuk olan kisim aux portu ama bu parçayı bulamayacagimi söyledi direk...
  3. F

İphone 15pro kamera açılınca müzik duruyor

İphone 15pro kamera uygulamasi açılınca müzik duruyor müzik açıkken video cekme ile ilgili bir sürü youtubede video var ama benim telefonumda kamera uygulaması açılınca müzik duruyor bunu nasıl düzeltebilirim
  4. F

Çözüldü✓ Pc kapanma sorunu ama fan kaynaklı değil.

Arkadaşlar belki sorunu biliyorsunuz diye yazıyorum yaşadığım şehirde bunu anlayacak bi bilgisayarcı yok açıkçası 8 ay önce incehesaptan pc aldım son bir aya kadar sorun yoktu sorun şu pc açıyorum oyuna girdiğimde örnek cs2 kapanıyor hatta bazı rekabetcı macların ortasında kapanıyor kapanma şu...
Geri