Arama sonuçları: *

1. Y

XDrive 15'li Plus Mı ? XDrive Anka Mı ?

Merhaba arkadaşlar bütçem Max 8000 TL kendime göre rahat güzel sağlam bir koltuk arıyorum öneriniz var mı boy 184 kg 74
  2. Y

Max 8 Bin TL Civarı Oyuncu Koltuğu Önerir Misiniz ?

Arkadaşlar merhaba 1.84 boyunda 72 kg ağırlığındayım sadece hafta sonu ve akşamları PC başına geçiyorum kuyruk sokumu ağrım var hafiften bu yüzden Oyuncu Koltuğu alacağım kaliteli ve bütçemi açmayacak şekilde öneriniz var mıdır herkes birşeyler söylüyor kafam karışıyor boyuma uygun rahat...
  3. Y

MSI MAG 274QRF QD E2 - ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS

Arkadaşlar 2k monitör alacağım hem grafik tasarım hem oyun için kullanacağım iyi bir monitör arıyorum başlıkta yazdıklarımda kararsız kaldım sizce hangisi iyidir?
  4. Y

1000TL Oyuncu Kulaklık Önerisi

Merhaba arkadaşlar daha önce kulaklık kullanmadım ama şuan almak istiyorum bütçem 1000 tl güzel kaliteli bir kulaklık arıyorum kullanan arkadaşlardan önerileri bekliyorum teşekkürler
  5. Y

Epic Games'den Alınıp İade Edilen Oyunun Ücreti Hesabımıza Ne Zaman Yatar ?

01.01.2024 Tarihinde Epic Games'den Fc 24 Almıştım Joystick Algılamadı Ne Yaptı İsem. Bende İade Ettim Hemen İadem Gerçekleştiğine Dair Mail Geldi Ama Henüz Para Hesabıma Geçmedi Ne zaman Geçer Acaba Bilgisi Olan Var Mı?
  6. Y

W11 4070 Rtx'de Menü Ve Youtubede Pixelleşme Titreme

Merhaba arkadaşlar sistemim yeni ve garantili yeni PC topladım 4070-13400F Windows 11 yükledim YouTube'a girince nadiren pikselleşme oluyor ekranda W10da yoktu bu sorun yani görmedim en azından video çok kısa dikkat ederseniz anlarsınız sebebi ne bilmiyorum DP kablosunu değiştirdim yine aynı...
  7. Y

Windows 11'e geçmeli miyim ?

Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce Rtx 4070 ve 13400F işlemcili sistem topladım sizce Windows 11'e geçmeli miyim crackli programlar sorun oluşturur mu oyun vs performans açısından iyi olur mu yoksa beklemeli miyim?
  8. Y

Dyning Light 2 13400F 4070 1080p Kasma Sorunu

Merhaba arkadaşlar 7 yıllık bilgisayarımda dyning light 2 oynuyordum fakat ara ara kasıyordu 4070li sistem aldım oyun ultra ayarlarda 132 fps gördüm ama aynı kasma bu sistemdede mevcut neden acaba serinin 1. oyununda 260 fps gördüm yağ gibi akıyor bunda neden anlamadım moralim sıfır
  9. Y

13400F İçin Soğutucu Önerisi?

Merhaba arkadaşlar Xigmatek kasa kullanıyorum ekran kartım 4070 toplam 8 adet fan mevcut Dying Light Ultra ayarlarda1080P'de Max 81 derece gördü stok fan ile ve işlemcim performans halinde çalışıyor normal midir? Yoksa kapatır isem darboğaz yer mi? Gelen stok soğutma küçük ve ses yapıyor sorum...
  10. Y

Xigmatek Rgb Fan Nasıldır?

Merhaba arkadaşlar kasamda 4 tane fan var ekstra bu fanları düşünüyorum. Kumandası kontrolcüsü ile birlikte alacağım. İstediğim zaman anakart üzerindende oynama yapabilir miyim acaba? Girişi var mıdır? Anakartım: Gi**byte H610M...
Geri