Arama sonuçları: *

• Users: NuhSan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Kulaklık olarak hangisi tercih edilmeli

Sade mümkün olan en az RGB barındıran, mikrofonu çıkabilen bir model istemekteyim. Arttırılmış bütçe: 1700TL (En yüksek fiyat şeklindedir. Bütçe arttırımına gitmeyeceğim.) Aşşağıda ki kulaklıklar için çokça forum gezdim. Hepsinin artısı eksisi var ancak yine de karar vermekte zorlandım. Sizce...
  2. N

Fazla sunulan internet hızları

Evimde internet olsun diye 10mbit internet bağlattım[EK 1]. Uzun süredir de kullanıyorum ancak son 1 haftadır internet hızında gözle görülür fark görmeye başladım. Faturamda değişim yok ekstra bir şey yok ancak 100mbit internet vermeye başladılar. Çalışıyorsa dokunma mantığı güdüyorum ama aklıma...
  3. N

Sunucu için SDD mi HDD mi?

Eski bilgisayarımı kendi gündelik kullanımlar için basic seviye sunucu olarak kullanacağım. İçindeki HDD yeni bilgisayarıma taşıdım. Bundan dolayı eski bilgisayar (sunucu) için HDd mi SDD mi tercih etmeliyim. Bunları da 2. el temin etmeyi planlıyorum. Fikrinizi ihtiyacim var sizce nasıl...
  4. N

MONZA-4060 sistem alınır mı?

Direk sistem hakkında yorum bulamadım. Sistem alınır mı? yükseltme yapmam gerekir mi veya F/P başka bir ürün var mı? https://www.gaming.gen.tr/urun/366485/monza-4060-intel-i5-12400f-asus-dual-geforce-rtx-4060-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Geri