Arama sonuçları: *

• Users: NeT1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Düşük sistemli açık dünya oyunu

Selamün aleyküm, sistemim 4gb ram intel HD graphics 4000 ekran kartı işlemci Intel i3 3. Nesil U segment ve açık dünya oyunları arıyorum RPG olursa iyi olur birde bir şey sormak istiyorum benim baya eskiden oynadığım bir oyun vardı karakteri kanatlandırıp geliştirebiliyorduk ve canavarlar vs...
  2. N

Pes 13 te ödül töreni nasıl izlenir

Merhabalar, pes 13 te dünyanın oyuncusu ödülünü aldım ama yanlışlıkla atladım tekrar izleme gibi bir şansım varmı?
  3. N

Rufus indirdim ama açmıyor

Merhaba, win 10 için rufus indirdim ama rufus yok ve ico dosyası olarak gözüküoyr napmalıyım acil
  4. N

Bilgisayarım eski bunun için Windows?

Merhaba bilgisayarım eski ve sistemi çok zorlamayacak bir modifiyeli Windows arıyorum önerisi olan varmı?
  5. N

İnternetim 35mbps ama 24mbps alıyorum?

Merhabalar ben önceden 24 mbps lik internet paketi kullanıyordum ama geçtiğimiz günlerde vodafonedan bir teklif geldi 35 mbps için kabul ettim ama hala 24 mbps çekiyor.
  6. N

2 kasa aynı sistem olarak çalışırım?

Merhabalar, bende bir laptop birde kasa var bunların ikisini birlikte çalıştırabilirmiyim? Yani 2sini bir sistemmiş gibi kullanabilir miyim?
  7. N

Çırak lisesinde kaldığım yerden devam edebilir miyim?

Merhaba, 11. Sınıf öğrencisiyim okuduğum okuldan çırak okuluna geçeceğim. Geçtiğim zaman 11 den devammı ederim yoksa 9 dan mı başlarım
  8. N

8-10k bütçeye laptop önerisi

Selamün aleyküm, şöyle arada bir ufak çaplı kodlama yapacağım MTA SA:MP gibi oyunlarda roleplay gireceğim bir laptop var mı 8-10k bütçe için?
Geri