İyi günler. Yakın vakitte yeni sistem topladım. Win10 kullanıyordum sonradan Win11 e geçtim. Ancak Java kullanamamaya başladım. İndirip kurulum yapıyorum ancak KURULUM TAMAMLANDI demesine rağmen tamamlanmıyor.
Arkadaşlar merhabalar. Ben DA-G10 V3 sistemini almayı düşünüyorum. Sistemde RTX4060 Wındforce 16 GB OC ekran kartı var. Çift monitör olarak kullanmak istiyorum ne önerirsiniz ? Ayrıca bir sorum olacaktı mesela iki monitör aynı yenileme ve çözünürlük oranına sahip olmak zorunda mı ?
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir hazır sistem alacağım. Ancak kasayı beğenmediğim için değiştirmeyi düşünüyorum. Beğendim kasa modelinin dahili PSU'su yokmuş. Bana Delta 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı önerdiler. Alınır mı ?
Arkadaşlar Ryzen5 1600 için Snoxman x4 soğutucu almayı düşünüyorum . Fiyat performans ürünü gibi duruyor önerir misiniz? İşlemciyi de yakın zamanda yükselticem. Neden stok kullanmıyorsun diyorsanız şu an kullandığım bozuldu mecbur değişmem lazım .
Arkadaşlar Ryzen5 1600 kullanıyorum stok soğutucu yeterli geliyordu fakat bozuldu çalışmıyor artık ileride işlemciyi Ryzen5 3600 seviyesine yükseltmek de istiyorum. Kule tipi bir soğutucu önerisi yapar mısınız ? Bütçe olarak max200TL verebilirim.
AMD Radeon sürüm hatası veriyordu. Silip tekrar kurmak istedim. AMD nin programı ile silerken karşıma bilgisayar güvenli kipte değil güvenli kipe almak önerilir diyordu. Tamam dedim yeniden başlattı ve ekran gitti görüntü yok. Nasıl çözebilirim?
Dün hiç sorun yokken bugün birdenbire imleç hareket etmeye başladı crackli hiçbir oyun uygulama kullanmıyorum win10 kullanıyorum orijinal ürün. Mouse markası Rampage Phoenix virüs taramasında da herhangi bir sonuç bulamadım.
Ryzen 5 1600 işlemci kullanıyorum şu aralar ısınıyor yaz sıcakları falan da etki ediyor . Soğutucu olarak ne alabilirim ? Bütçe olarak max 500 - 600 verebilirim . Ayrıca hava ve sıvı soğutma fark ettirir mi ?
Ayrıca ekran kartımda bazen 70 leri görüyor.
Sistemim Donanım Arşivinin V3.5 sistemi kasanın RGBleri yazılım üzerinden kontrol ediliyor deniyor ama ben edemedim sıkıntı nedir çözüm nedir bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.
Anakart B450M S2H kasa Corsair Spec Delta.
Anakartım B450M S2H RGB Fushıon destekliyor gözüküyor ancak program üzerinden kontrol edemiyorum. Kasa Corsair Spec Delta RGB. Donanım Arşivinin DA-V3.5 sistemini kullanıyorum. Sorun programda mı yoksa anakart da mı?
Arkadaşlar hiç bilmediğim bir konu benim sistem Ryzen5 1600 ve RX570 OC 4GB ben bu sisteme 144hz veha 165hz lik monitör alsam PC performansını etkiler mi?