Arama sonuçları: *

1. E

YD iPhone 16 pro mu iPhone 17 mi

Yurt dışı sıfır iPhone 16 pro ya da iPhone 17 alacağım sizce en mantıklı seçim hangisi olabilir biraz görme problemim var 17de 3000nit olarak geliştirilmiş o yüzden ona daha sıcak bakıyorum sizden de fikir almak istedim Ve bu işlerde bilgisi olan arkadaş varsa güvenilir alabileceğim bir yer var...
  2. E

Sarı siteden iPhone 17 pro sıfır kapalı kutu alınır mı ?

Merhaba dostlar sarı sitede 45000 civarına sıfır kapalı kutu iPhone 17 pro satılıyor. Almayı düşünüyorum fakat daha önce alan arkadaş var mı? Çünkü kutuları sonradan paketlenebiliyormuş bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
  3. E

15.000'e kadar telefon önerisi

selam arkadaşlar başlıkta olduğu gibi 15.000e telefon arıyorum önemli olan şey ekran kalitesi. kameraya önem vermiyorum önerilerinizi bekliyorum
  4. E

15000 butce ile ekran kartı önerisi

arkadaşlar 6800xt satacağım AMD'nin sorunlarından bıktığım için Nvidia ekran kartına geçmeyi düşünüyorum. Aklımda 4060-4060 Tİ ya da 3080 düşünüyorum BÜTCE 15 BİN TL 2.EL EKRAN KARTI ÖNERİSİ İSTIYOEUM
  5. E

Adresimin üstünden başka biri internet almış

adresimin üstünden başka biri kendi dairesine internet bağlatmış ve internet başvurusu yapamıyorum interneti alan kişi türknet kullanıcısı, türk neti aradığımda ise biz bir şey yapamayız kendinizin bulması gerekiyor diyor gerçekten inanılmaz bir sistem bunu nereye şikayet edebilirim bilgisi olan...
  6. E

Yardım Ryzen 5 5600 undervolt için yardım

Merhabalar Ryzen 5 5600 işlemcim var ve ETS, CS2 tarzı oyunlar oynarken işlemcim stok halinde 95 dereceleri rahatlıkla görüyor. undervolt işlemlerini internetten izledim ve aynılarını yaptım, fakat voltajı düşürdüğüm de işlemciyi stres testine soktuğumda reset atıyor. yaptığım ve denediğim...
  7. E

ASUS ROG STRİX 3070 73 DERECELER İYİ Mİ

ikinci el Asus Rog STRİX 3070 almayı düşünüyorum ve 17 dakika çalıştırmış 73 derece sizce alınır mı yoksa kötü mü ?
  8. E

steelseries xp7 alınır mı

biliyorsunuz şuanda 5500 TL bandında bir kulaklık. Aktif olarak kullandığım kulaklık ise razer blackshark V2 x modeli açıkçası kablosuz olmasını istediğim için tercih etmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı bu fiyata değer mi?
  9. E

Ryzen 5 vs Ryzen 7 5800x

Ryzen 5 5600 işlemcim var abimde de Ryzen 7 5800x var abim DDR5'e geçecegi için onun işlemcisini alip kullansam daha mi iyi olur yoksa performans farki yasanmaz mi? internetten testlerine baktigimda neredeyse ikisi de ayni fikir verirseniz sevinirim.
  10. E

Viewsonic VX2718 PC-MHD model monitörün güç adaptörünü nereden bulabilirim?

viewsonic VX2718 modelinin güç adaptörünü nereden temin edebilirim? kendilerine mail attım ve bana sadece kargo masrafını karşıladığınız zaman size gönderim sağlanabilir dendi iletişim bilgilerim açık adresim istendi bende cevap maili olarak bu bilgileri ilettim fakat geri dönüş sağlanmadı 3 gün...
Geri