Havalar sıcak olduğundan pc 89 derece çalışıyor biraz düşürmek için içini açıp tozları aldım macun yeniledim format attım birde soğutucu almayı düşünüyorum pc günde 10+ saat çalışıyor ondan kaliteli uzun ömürlü birşeye ihtiyacım var bu bütçede öneri verirseniz sevinirim 50 TL ekle bunu al...
Dostlar LoL gibi oyunlarda sıra beklerken yada warframe de materyal kasarken boş boş beklemek yerine arkadan çıtır çerez oynamalık oyun arıyorum. Mobil de önerebilirsiniz.
Dostlar https://www.epey.com/laptop/asus-fx505gd-bq108.html laptopa sahibim. BIOS gibi şeyleri güncellemek hakkında hiçbir bilgim yok. Bunların bende güncel olup olmadığını nasıl anlayacağım ve nasıl güncelleyeceğim? Bilgisayarın tam performansını almak istiyorum.
Arkadaşlar oyun oynarken sağ üstte küçük bi şekilde İşlemci ekran ve ekran kartımın sıcaklığı ile fps'imi görmek istiyorum. Duyduğum kadarıyla bu program ile fan hızını arttırabiliyoruz. Laptopumun fan hızınıda bi tık arttırmak istiyorum. Nasıl yapacağım?
Havalar çok sıcak olduğu için laptop da haliyle aşırı ısınıyor. F/P soğutucu önerir misiniz? Tam bir bütçem yok çok ekstrem bişeyde aramıyorum. İşimi görsün yeter. Bildiğiniz evde yapabileceğim soğutma yöntemleri varsa söylerseniz mutlu olurum.
Oyunun sistem gereksinimleri:
Processor: Intel Core 2 Duo e6400 or AMD Athlon x64 4000+ (~2.2Ghz dual core CPU)
Video: DirectX 10+ özellikli Ekran Kartı
Memory: 4 GB RAM
Storage: 35 GB boş HD alanı
Internet: Broadband Internet Bağlantısı
Benim...
Dostlar twitch prime üyeliğimi başlattım fakat türkiyede galiba bu lootları alamıyoruz. Hangi ülkeyi seçmeliyim?
1599376738
Amerikaya geçtim şimdi de kartı kabul etmiyor :(
Dostlar 14 yaşında olduğum için mâlum banka kartım yok. Babam da direk 7 günlüğü aldıktan sonra aboneliği direk iptal ettireceğimi bilmesine rağmen bu tarz şeylere yakın olan birisi değil. Warframe'de bi lootu almak istiyorum twitch prime'nin bedavası ile. Almamın bi yolu yok mu?
Dostlar Epic Games Launcher'de ARK 60 GB görünüyor. Yanına da 25 GB lik ragnarok DLC sini indirdim. Mantıkyen 85 GB tutmalı ama 125 GB yer tutuyor? Ne bu 40 GB?
Sizce en iyi browser hangisi?
Ben şuanda Opera GX kullanıyorum. Gerek estetiği, kendi VPN'ı, yüksek kişiselleştirme imkanları, RAM,CPU ve internet kullanımını sınırlama özelliği, izleyici ve reklam engellemesi ile gayet iyi.
Dostlar bir oyunu almadan önce param boşa gitmesin ya beğenmezsem diye korsan indiririr, 2 saat oynar ona göre satın alır yada almam. Minecraft Dungeons'u almayı düşünüyordum. Oyunu korsan olarak indirdikten sonra beğendim ve almaya karar verdim ve xbox gamepass satın alarak oyuna sahip oldum...
Daha önce hiç skyrim oynamadım. Grafik modları yükleyerek oynamayı düşünüyorum. Sizce oynanır mı? Oynanırsa imzadaki sistem ile hangi modları yükleyerek oynamalıyım? 60 FPS akıcı oynamak istiyorum. Modları nasıl indireceğim hakkında da bilgi verirseniz çok mutlu olurum.
XBox'dan FM2020,HumanFallFlat,MC Dungeons Epic'den EnterTheGungeon, Steam'dan Don't Starve Together,Unturned ve M&B Warband
Oyunlarını 32 GB bi flash'a atıp oyunu oynayacağım zaman flashı takıp oynadıktan sonra flashı çıkarmam mümkün mü? Yada bu flash'ı bir şekilde oyun kütüphanesi olarak...