Arama sonuçları: *

• Users: Midorchys
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Midorchys

100 150 tl laptop soğutucu.

Havalar sıcak olduğundan pc 89 derece çalışıyor biraz düşürmek için içini açıp tozları aldım macun yeniledim format attım birde soğutucu almayı düşünüyorum pc günde 10+ saat çalışıyor ondan kaliteli uzun ömürlü birşeye ihtiyacım var bu bütçede öneri verirseniz sevinirim 50 TL ekle bunu al...
  2. Midorchys

Oyunda sıra beklerken oynayacak çıtır çerez oyunlar.

Dostlar LoL gibi oyunlarda sıra beklerken yada warframe de materyal kasarken boş boş beklemek yerine arkadan çıtır çerez oynamalık oyun arıyorum. Mobil de önerebilirsiniz.
  3. Midorchys

XBOX Gamepass iade edememe?

Gamepass'ı iade ettiğimde hesabıma 0,00tl gönderecekleri ekranda yazdı ve harbi para yollamadılar. Nasıl iade bu?
  4. Midorchys

İmzamdaki Laptop ile TheDivision oynayabilir miyim?

İmzamdaki laptop ile the divisionu rahatça oynayabilir miyim? Bilgisayar 85 derece çalıştığı için performansı baya düşüyor.
  5. Midorchys

Laptopu güncelleme/optimize etme.

Dostlar https://www.epey.com/laptop/asus-fx505gd-bq108.html laptopa sahibim. BIOS gibi şeyleri güncellemek hakkında hiçbir bilgim yok. Bunların bende güncel olup olmadığını nasıl anlayacağım ve nasıl güncelleyeceğim? Bilgisayarın tam performansını almak istiyorum.
  6. Midorchys

Forza Horizon 4 oynatır mı?

İmzadaki laptop ile forza horizon 4 oynayabilir miyim?
  7. Midorchys

Bu internet ile GeforceNow kullanabilir miyim?

Aşağıda attığım internet ile 720p60fps oyun oynayabilir miyim? 1080p'yi sormuyorum bile imkansız çünkü. Ayar olarak ne yapmam gerekli?
  8. Midorchys

Düşük ekran kartı kullanımı.

Arkadaşlar Warframe oynarken ekran kartım maksimum %40 kullanımı görüyor işlemcim %70 civarlarında takılıyor. FPS'im 30 civarı oluyor. GTX1050 4 GB - İ5 8300h - 8 GB DDR4 2666MHZ Ram ile bu oyunu yalayıp yutmam lazım normalde. Nasıl düzelticem bunu? 1599402189 GPU 78 işlemci CPU 87 derece...
  9. Midorchys

MSI Afterburner nasıl kullanılır?

Arkadaşlar oyun oynarken sağ üstte küçük bi şekilde İşlemci ekran ve ekran kartımın sıcaklığı ile fps'imi görmek istiyorum. Duyduğum kadarıyla bu program ile fan hızını arttırabiliyoruz. Laptopumun fan hızınıda bi tık arttırmak istiyorum. Nasıl yapacağım?
  10. Midorchys

Laptop soğutucu önerisi/Evde soğutma yöntemleri

Havalar çok sıcak olduğu için laptop da haliyle aşırı ısınıyor. F/P soğutucu önerir misiniz? Tam bir bütçem yok çok ekstrem bişeyde aramıyorum. İşimi görsün yeter. Bildiğiniz evde yapabileceğim soğutma yöntemleri varsa söylerseniz mutlu olurum.
  11. Midorchys

Warframe Düşük FPS sorunu.

Oyunun sistem gereksinimleri: OS: Windows 7 64-Bit (32-bit desteklenmiyor) Processor: Intel Core 2 Duo e6400 or AMD Athlon x64 4000+ (~2.2Ghz dual core CPU) Video: DirectX 10+ özellikli Ekran Kartı Memory: 4 GB RAM Storage: 35 GB boş HD alanı Internet: Broadband Internet Bağlantısı Benim...
  12. Midorchys

Soundtrack/Sözsüz şarkı önerisi.

Başlıkta gördüğünüz gibi içinde söz bulunmayan bi playlist yapmak istiyorum. Önerileriniz var mı?
  13. Midorchys

Prime gaming ülkenizde desteklenmemektedir.

Dostlar twitch prime üyeliğimi başlattım fakat türkiyede galiba bu lootları alamıyoruz. Hangi ülkeyi seçmeliyim? 1599376738 Amerikaya geçtim şimdi de kartı kabul etmiyor :(
  14. Midorchys

Twitch Prime 7 Günlük Bedava Deneme Nasıl Alınır?

Dostlar 14 yaşında olduğum için mâlum banka kartım yok. Babam da direk 7 günlüğü aldıktan sonra aboneliği direk iptal ettireceğimi bilmesine rağmen bu tarz şeylere yakın olan birisi değil. Warframe'de bi lootu almak istiyorum twitch prime'nin bedavası ile. Almamın bi yolu yok mu?
  15. Midorchys

Çıtır çerezlik Max 5 GB oyun.

Şuan arkada büyük bi oyun inerken girip 3-4 saat zaman geçirebileceğim çıtır çerez oyun önerir misiniz?
  16. Midorchys

ARK:Survival Evolved'in Yazandan Fazla Yer Tutması

Dostlar Epic Games Launcher'de ARK 60 GB görünüyor. Yanına da 25 GB lik ragnarok DLC sini indirdim. Mantıkyen 85 GB tutmalı ama 125 GB yer tutuyor? Ne bu 40 GB?
  17. Midorchys

Hangi browseri kullanıyorsunuz?

Sizce en iyi browser hangisi? Ben şuanda Opera GX kullanıyorum. Gerek estetiği, kendi VPN'ı, yüksek kişiselleştirme imkanları, RAM,CPU ve internet kullanımını sınırlama özelliği, izleyici ve reklam engellemesi ile gayet iyi.
  18. Midorchys

Yardım Ben bu oyunu nasıl sileceğim?

Dostlar bir oyunu almadan önce param boşa gitmesin ya beğenmezsem diye korsan indiririr, 2 saat oynar ona göre satın alır yada almam. Minecraft Dungeons'u almayı düşünüyordum. Oyunu korsan olarak indirdikten sonra beğendim ve almaya karar verdim ve xbox gamepass satın alarak oyuna sahip oldum...
  19. Midorchys

Skyrim hala oynanır mı? & Modlama konusunda yardım alabilir miyim?

Daha önce hiç skyrim oynamadım. Grafik modları yükleyerek oynamayı düşünüyorum. Sizce oynanır mı? Oynanırsa imzadaki sistem ile hangi modları yükleyerek oynamalıyım? 60 FPS akıcı oynamak istiyorum. Modları nasıl indireceğim hakkında da bilgi verirseniz çok mutlu olurum.
  20. Midorchys

32 GB Flash'ı İndie/Küçük oyun deposu olarak kullanmak.

XBox'dan FM2020,HumanFallFlat,MC Dungeons Epic'den EnterTheGungeon, Steam'dan Don't Starve Together,Unturned ve M&B Warband Oyunlarını 32 GB bi flash'a atıp oyunu oynayacağım zaman flashı takıp oynadıktan sonra flashı çıkarmam mümkün mü? Yada bu flash'ı bir şekilde oyun kütüphanesi olarak...
Geri