Sistemi yeni topladım. Açılışta cpu ve dram ışığı beş altı saniye yanıp sönüyodu ve boot ışığı yanıyodu ve sönmüyodu ekranada görüntü gelmiyodu. Ramleri çıkardım anakart güç kablosunu söktüm en son görüntü almayı başardım ama sistemi her yeniden başlatınca iki dk cpu ve dram ışığı yanıyo ekrana...
sistemi yeni topladım. başlangıçta cpu ve dram ışığı iki üç saniye yanıyor ondan sonra boot ışığı yanıyor ve sönmüyor. ram çıkardım silerek taktım ama değişen bişey olmadı. şimdi hdd ayarlayıp takacam, belki m2 de sorun vardır. sizce neden kaynaklanıyor ne yapmalıyım
siz hangisini önerirsiniz? High Power Performance GD 800W 80+ Gold kafama yattı sizce alınır mı?, yada resim ve linkteki birinimi önerirsiniz.
https://www.tebilon.com/deepcool-pf750-pf-serisi-750w-80plus-atx-guc-kaynagi/?ref=akakce&v=1.61.8...
Kingston 16GB(2x8) Beast Black EXPO 5600mhz CL36 DDR5 Ram
XPG Lancer Blade Siyah DDR5-6000Mhz CL30 16GB (1x16GB) Single Ram
xpg nin değerleri iyi ama kingston çift modül. her ne kadar ddr4 kadar etki etmesede yinede çift modül biraz daha iyi. sizin öneriniz hangisi
1080p için , uzun süre idare edecek ve 7500f ile daha iyi olacak karta karar veremedim. güncel olarak 7600xt ama performans olarak 6750xt daha iyi. sizce hangisi daha mantıklı