Arama sonuçları: *

• Users: Mr.Someone
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mr.Someone

Powerbank önerisi lazım

300-500 TL arası minimum 10.000 mAh powerbank arıyorum. Sanırım bu fiyatlarda hızlı şarj yok ama varsa atarsanız güzel olur. Bu fiyat aralığında bunu: https://ty.gl/bgwr4u6xdytmr buldum alınır mı?
  2. Mr.Someone

Spotify nasıl tek hesap ile aynı anda farklı cihazlarda kullanılır?

Biraz baktım ve insanlar tam tersinden şikayetçi imiş yani onlar aynı isterken farklı çalıyormuş. Benim sorunum ile ilgili bir şey göremedim o yüzden bu konuyu açtım. Öğrenci Preimum'um var telefon tablet ve bilgisayarda bu hesap açık ve aynı anda farklı şarkılar çalmasını istiyorum. Mesela şu...
  3. Mr.Someone

Bu televizyonlardan hangisi daha iyi?

https://www.google.com/shopping/product/13639552879844155101?q=tcl+4k+50%22+tv&sca_esv=27bcf78510aa1d17&hl=tr-TR&tbs=vw:l&sxsrf=AHTn8zrSzRi_qCWy3jr_QLN0QmC_s3P1fw:1740379220040&prds=eto:11965053412089990913_0,cdl:1,prmr:1,rsk:PC_11814039983599144582,cs:1&sa=X&ved=0ahUKEwjK8bzp2duLAxXGAxAIHbNnFBkQ...
  4. Mr.Someone

.

Gerek kalmadı.
  5. Mr.Someone

?

gerek kalmadı
  6. Mr.Someone

İtemsatış bu satıcıdan puan alacağım önerir misiniz?

https://www.itemsatis.com/steam/10000-steam-puani-garanti-1263687.html satıcı bu daha önce hiç bu tarz işim olmadı o yüzden pek bilmiyorum bilenlere danışmak istedim bilen arkadaşlar bu satıcı iyi mi? bana kötü görünmedi ve ödedikten sonra ne yapmalıyım steam profilimin linkini falan mı atmalıyım?
  7. Mr.Someone

Windows 10 pro en uygun ve güvenilir nereden alınır?

Konuyu açmadan önce şöyle bir baktım @snop02 ve @HelpmeBabe sizlerin başka bu tarz konularda cevap yazdığınızı gördüm birkaç kişi daha vardı ama onlar güvenli olmadığı söylendiği için önerilmeyen KMS yönteminden bahsetmiş o yüzden siz iki hocamı etiketledim. En ucuz güvenilir nereden 64 bit...
  8. Mr.Someone

PlayStation 2 eye toy kamerası bilgisayarda nasıl kullanılır?

Işığı yandı ama PC görmedi anladığım kadarıyla sürücüleri güncellemem lazım ama nasıl yaparım bilen anlatabilir mi? Bir denemek istiyorum açıkçası o yüzden böyle bir konu açtım.
  9. Mr.Someone

Yeni monitörde ghosting var mı?

Ben tam anlamadım o yüzden sizlere danışmak istedim ghosting var mı? Ve doğru ayarlarda mı baktım?
  10. Mr.Someone

Yeni alınan sistemde yardıma ihtiyacım var

Millet yeni sistem aldım dün parçaların tamamı geldi bugünde internet geldi neyse BIOS'dan başlayacaktım güncellemeyle ama bir türlü BIOS ekranına giremiyorum bilgim de az o yüzden şimdi bilgili arkadaşlara birkaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. Şimdi BIOS ekranına giremiyorum dediğim...
  11. Mr.Someone

BIOS ekranına bir türlü giremiyorum

Millet yeni sistem BIOS güncelleyeceğim ama bir türlü giriş yapamıyorum direk Windows logosu gelip açılıyor açılınca da Windows üzerinden yapmayı denedim ama bu sefer de uefi çıkmıyor ne yapabilirim?
  12. Mr.Someone

AOC 24g2spu/bk monitör yukarı aşağı hareket edebilir mi?

Monitör sağa sola falan hareket ediyor ama sanki aşağı yukarı da hareket edebilir gibime geldi hafifçe bastırdım olmayınca sormak istedim kullananlar veya bilenler cevaplar mı bu monitör yukarı aşağı hareket edebiliyor mu?
  13. Mr.Someone

Yeni monitör sorunlu mu?

Monitörüm bugün geldi sistemi ilk kez deneme şansım oldu ama aklıma takıldı resimdeki sağ taraftaki kırmızı kısımda hiçbir şey yokken sol taraftaki elimle biraz üste doğru itince bir kaç saniye bekliyor sonra duyulacak şekilde çıt ederek geri eski haline dönüyor bu bir sorun mu geri göndermeli...
  14. Mr.Someone

Bilgisayar wi-fi görmüyor ne yapabilirim?

Telefonumdan internet paylaşımı yapacağım ama PC de bir türlü çıkmıyor ne yapabilirim?
  15. Mr.Someone

Uygun fiyatlı fiber ev interneti önerileriniz neler?

300 TL'yi pek geçmeyecek hangi ev interneti markalarını önerirsiniz? Bunlar kullandığınız ve memnun kaldığınız markalar olursa güzel olur.
  16. Mr.Someone

Yardım Monitör önerisine ihtiyacım var

Bütçem max. 5000 TL ve dahili hoparlörü olan IPS bir monitör arıyorum. Ekran kartım RTX 4060 o yüzden monitörde G-Sync olsa güzel olur yardım edenlere teşekkürler.
  17. Mr.Someone

5.000 TL dahili hoparlörü olan IPS Monitör önerileriniz neler?

Bütçem max. 5000 TL ve dahili hoparlörü olan IPS bir monitör arıyorum. Ekran kartım RTX 4060 o yüzden monitörde G-Sync olsa güzel olur yardım edenlere teşekkürler. @MuratTheFounderOfGariban
  18. Mr.Someone

Başka öneriniz yoksa Lenovo R25i-30 alacağım

Başlıktaki gibi Lenovo R25i-30 alacağım ama yok bu daha iyi derseniz onu alırım. Bütçem Max. 5.000 TL ve istediğim IPS ve dahili hoparlörü olması. Aynı zamanda ekran kartım RTX 4060, sanırım (pek bilgilm yok) monitörlerde AMD ve Nvidia olmak üzere farklı kartları destekleyen özellikleri var...
  19. Mr.Someone

Ucuza güvenilir çizgi roman alabileceğim yer var mı?

Sorum başlıktaki gibi bilenler güvenilir olduğuna eminse link atarsa sevinirim. Teşekkürler.
  20. Mr.Someone

AYT Matematik için bu oynatma listesini önerir misiniz?

Giriş - Orta seviye için bu oynatma listesini önerir misiniz verimli olur mu? Yada hangi kanalın hangi oynatma listesini önerirsiniz? https://youtube.com/playlist?list=PLLRrLVgBGTtsO3ex6OFXbUg5VoItd3EXD&si=7w7AQV69NseoIsaC
Geri