Arama sonuçları: *

• Users: cihad
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. cihad

Mobilde ekobomik ek paket onerisi

Türktelekom kullaniyorum aylik 60 70 gb internet kulanimim var 8 gb paketim ve ek 30 gb ve 25 gb aldigim internet paketi var aylik 400 tlyi buluyor boyle almak yerine daha makul bir yontem varmi kyk dayim kyk interneti hic cekmiyor
  2. cihad

Laptop ddr4 ram önerisi

Laptopta hp virus 15 faa.... modeli 2 slot var Standart halinde 2x8 hynix 3200 ram geliyor ama rdr ara sahnelerde donup atiyor hele it takes twoda oyun oynanmaz hale geliyor fifada gol sevinclerinde kasmalara yol aciyor bende yükseltmek istiyorum Ya 16 alip 8+16 yapcam yada 2x16 alcam ama 2x16...
  3. cihad

DDR 5 ram önerisi (laptop)

laptop hp vitus 15 faa.... modeli icinde 2x8 hynix 3200 ram var ve DDR 5 almak istiyom çunki rdr de fln ara sahnelerde donuyor it take two dada donuyo atiyo fifa gol sevincinde fln kasma oluyor ben ramden diye dusunuyorum ssd de samsung pm9a1 4.0 512 gb ssd Bütce 2000+ maks 3500 oda zor tek...
  4. cihad

Ubisoft connet 0kb/s sorunu

Valhalla inidriyodum %70 de indirme 0kb/s dustu ayni platformdan farcy 6 indirmeye calistim hemen indiriyor ama valhala 0 kb de arada bi 200 e cikin iniyo çözüm bulabilcek bir babayigit varmı ?
  5. cihad

Laptop icin 1 tb m2 ssd önerisi

Universiteyi kazanmamla emektari bir yere koyup pc aldim ve bir suru eskiden oynama firsatim olmadıgı oyun ama gerek kykda kalmak gerek laptop un depolaması beni çok yoruyor bende buna bir çözüm bulmaya karar verdim Laptop hp vitus 15 fa1033nt ve 500 gb depolaması var ve ne yazikki ek ssd slotu...
Geri