Arama sonuçları: *

• Users: Poisoned_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Ucuz Beyblade burst önerisi

Merhaba. Ucuza birkaç tane beyblade burst almak istiyorum. Kargo süresi çok uzun olmadığı sürece yurt dışından da alırım. Önerileriniz neler?
  2. P

HighPower PerformansSerisi 750W 80+GOLD vs HighPower Performance GD 800W 80+Gold

Selamlar bugün PSU satın alacağım ve 800w olan PSU şuan öbüründen daha ucuz sizce hangisini tercih etmeliyim? High Power Performans Serisi 750W 80+ GOLD...
  3. P

DARKGUARDIAN PRO+HighPower 750W 80+GOLD mu Yoksa DeepCool CH560 850W 80+Gold mu?

Sizce hangisini tercih etmeliyim?
  4. P

Bu PSU ve Kasa Sistemime Uygun Mu?

Merhabalar PSU ve kasamı değiştireceğim sistemim: MSI B450M-A PRO MAX anakart 2 tane GSKILL 8GB Ripjaws ddr4 ram RYZEN 5 5500 Crucial 480 gb BX500 Serisi 3D NAND Sata 3.0 SSD MSI GTX 1660 SUPER GAMING X ekrankartı Rampage RM-344 monitör Yeni alacağım kasa...
  5. P

C::dt dosyası nedir?

Bilgisayarımın sol üst köşesi siyah beyaz pikselleniyordu arada bir virüs taraması yaptım "C::dt - açılmıyor" dedi bu dosya nedir?
  6. P

Düşük bütçeli drone önerisi

Düşük bütçeye alabileceğim bir drone arıyorum. Kameralı , katlanabilir vs. olması geremiyor. 1000 tl üstüne çıkamam gibi, zaten profesyonel işim yok eğlencesine uçurayım kafa dağıtayım istiyorum. 10-15 dakika uçabilse yeter.Amatör olduğumdan dayanıklı olsa daha hoş olur.
Geri