Arama sonuçları: *

1. C

her oyunda aşırı fazla fps drop

az önce lole girdim oynanmayacak derecede drop vardı msi afterburner değerleri de bu şekilde XFX Speedster SWFT 309 RX 6700 Core RX-67XLKWFDV 160 BitGDDR6 10 GB Team T-Force Vulcan Black 16GB (2x8GB) 5600Mhz CL40 DDR5 Gaming ASRock A620M-HDV/M.2 6400mhz(OC) M.2 AM5 mATX DDR5 Anakart AMD Ryzen...
  2. C

rx 6700 için en iyi driver nedir

rx 6700 kullanıyorum oyunlarda ciddi bir drop var stabil bir driver öneriniz var mı
  3. C

eski bir monitörü çalıştırmak için ne gerekli

Arkadaslar merhaba 2 gün önce binanın önüne monitör bırakmışlardı 2 gündür alan olmadığı için ben aldım sistemimde 2.monitör olarak kullanmak istiyorum fakat hicbir kablosu yoktu yanında sadece monitör var hdmi girişi bile bulamadım ben bunu çalıştırmak için nasıl bir kablo almalıyım ve güç...
  4. C

windows defender gercek zamanlı koruma acılmıyor

steamden aldıgım far cry 5 icin turkce yama indirmistim kurmak icin windows defenderı kapatmak gerekiyordu kapatıp kurmustum ve klasik trojan uyarıları falan vermisti sorun su ki oyunu bitirdim ve turkce yamayı kaldırdım 1 tane olan uyarı 4 tane olmus ve windows defender gercek zamanlı korumayı...
  5. C

FPS yüksek olmasına rağmen ciddi drop

arkadaslar merhaba sistemim rx 6700 ryzen 5 7500f bu ikili arasında darbogaz mı var? hikaye oyunlarında (god of war, ac...) fps epey yüksek olmasına rağmen sürekli drop giriyor ve oyunun akıcılığı kalmıyor ekran kartına yük bindirmek için grafikleri en yükseğe alıp denedim aynı grafikleri biraz...
  6. C

asrock anakart windows kurma

arkadaslar merhaba asrock a620m-hdv m.2 anakartım var windowsu flasha yükledim şu an bios menüsündeyim ama kurulumu nerden yapacağımı anlayamadım internette de bunun hakkında bir şey bulamadım yardımcı olur musunuz
  7. C

3 kulaklık arasından hangisi daha iyi

bu 3 kulaklık arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim Gamepower jin 7.1 rampage x ranger 7.1 havit gamenote h2002p 7.1
  8. C

Gamepower intense x60 27''165 hz 1 ms 2k wqhd

bütçem pek yok buna uygun sadece sizce bu monitör alınır mı eğer alınmaz diyorsanız 1080p 27 inç kavisli bir monitör önerisi yapabilir misiniz bu fiyat bandında (5-6k)
  9. C

ryzen 5 5600 rx 6700 alınır mı 2k oynatır mı

AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Asrock B550M-HDV AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8) DDR4 3600 MHz CL18 Ram XFX Speedster SWFT 309 RX 6700 Core RX-67XLKWFDV 160 BitGDDR6 10 GB Ekran Kartı AGI NVMe M.2 SSD 1TB M.2 SSD 4700/2800 MB/s VENTO VG15FE 4xRGB...
  10. C

Bu sistemde ne değişmeli

sistemi hava sogutucu ile kullanmayı dusunmuyorum sistemi aldıktan sonra ek bi sogutucu alırım su an butcem yok onun dısında degismesi gereken bir sey var mı yardımcı olur musunuz
Geri