Arama sonuçları: *

• Users: fenci
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Kulaklık ve klavye tercihlerim nasıl?

Arkadaşlar Merhaba, klavye olarak Aula F75 mi bu mu sizce? Kulaklık ve klavye olarak da aynı fiyat bandında bundan iyisi varsa yazabilirsiniz, klavye %75 ya da TKL olur daha küçüğü hoşuma gitmiyor
  2. F

Honor 400 Pili hızlı tükeniyor?!

Arkadaşlar merhaba, bildiğiniz üzere bu telefonun bataryası telefon hakkında kısmında yazdığı kadarıyla sözde 6.000 mAh. Ben koyu tema, akıllı pil kapasitesi ve akıllı şarj açık şekilde kullanıyorum; bu halde kapasitenin tamamını kullanmadığının farkındayım. Hadi 5.000 mAh doldursun diyelim, 12...
  3. F

HONOR 400 80 watt çekmiyor??

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 4-5 gündür Honor 400 kullanıyorum. Orijinal adaptörüyle akıllı şarj vb. ayarları kapalı, süper hızlı şarj açık şekilde %2-3'ten tam şarj yapıyorum. Tam şarj süresi ortalama 1 saat sürüyor, ben bunun 80watt güce göre çok düşük olduğunu düşünüyorum. Bildirimlerden...
  4. F

CS GO Silah Kasası var sizce bekletmeli miyim?

Arkadaşlar merhaba, bu kasayı bekletmeyi düşünüyorum. 1-2 yıl kadar belki daha fazla, deneyimli varsa görüşlerinizi bekliyorum. iyi forumlar
  5. F

1-2.5k Arası kablosuz kulaklık önerisi

Arkadaşlar başlıktaki aralıkta işimi görecek bir kulaklık arıyorum şarjı şak diye bitmesin, haftalık cs ödülünü alıp çıkıyorum. Hikâyeli oyunlar oynuyorum ses aşırı iyi olmasa da tatmin edici olsa yeterli, iyi forumlar
  6. F

VXE R1 Hiç kapatmıyorum çok sorun olur mu?

Hayırlı Bayramlar, VXE R1 modelini usb ile kullanıyorum ve alt düğmelerden hiç kapatmıyorum. Kendisi kapanıyordur mutlaka ama elim değdiğinde falan hemen ışığı yanıyor, hazırda mı bekliyor? Pilin bitmesine çok etkisi olur mu, sürekli düğmeyi kullanmak istemiyorum.
  7. F

İyzico kampanyaya katılmadın diyor?

Merhabalar Cumartesi günü iyzico üzerinden %25 + ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasına katılarak alışveriş yaptım. Cashbackler yatmadı, desteğe mail attım bana kampanyaya katılmadın diyor?! Sırf kampanya için hesap açtım kart sipariş verdim, itiraz ettim henüz dönüş almadım. Kanıtlayacak...
  8. F

Attack Shark x11 alınır mı? Satıcı aynı şehirde

Arkadaşlar merhaba, şu an kablosuz logitech m212 mouse kullanıyorum. Arada cs2 girip kasa düşürüyorum ertesi haftaya kadar bekliyorum, rekabetçi oyunlarda da kullanmak üzere düşünüyorum. Bana öyle çok üst düzey olmasına gerek yok, bu mouse'la ilgili olumsuz yorumları çok gördüm. Alıp sorun yaşar...
  9. F

Casper Excalibur G870 ile GTA 5 ENCHANCED :)

Merhabalar, optimum grafik ayarlarıyla GTA5 hikâyesini oynuyorum. Sizlerle paylaşmak istedim :) Online oyunları saldım ve günlerim çok daha iyi geçiyor, bu arada işlemci darboğaz oluyor farkındayım ama bana fazlasıyla yetiyor pc. Ayarlar ultra-yüksek karışık, 60 fps altına düşmez 90 üstü görmez...
  10. F

EXCALIBUR G870 PTM 7950 UYGULAMASI + CINEBENCH TESTİ

Arkadaşlar merhaba, 4060'lı bir G870'e sahibim. Isınmadan kaynaklı drop ve watt düşüklüğü yaşıyordum, biraz araştırdım ptm %80 bilgisayarlarda olumlu etki yapmış. Ben de satın aldım ve uyguladım, sonuçlar muazzam. Artık oynadığım oyunlarda ortalama 70 derece ile oynuyorum, aşağıda da test sonucu...
  11. F

Laptopa monitör takıp uzun süre kullanan var mı?

Merhabalar, 4060'lı cihazımı masaüstü gibi kullanmak istiyorum. Aylarca veya yıllarca kullanma deneyimi olan var mı? Anakart veya HDMI portu için sıkıntı olur mu acaba, sürekli takılı kalacak sonuçta.
  12. F

CASPER EXCALİBUR G870 SERVİS-DENEYİM

Arkadaşlar Merhaba, 2-3 hafta önce garantili bir G870 almıştım. Kendim yıllardır tamir, bakım vb.den anlar yapardım ama garantili diye servise göndereyim dedim. Neyse gönderdim pc geldi falan daha kötü durumdaydı ben de bir anlık hatayla açtım içini çamur gibi sürülen macunu, termal putty'yi...
  13. F

Öneri Excalibur G870 i5 12.Nesil+32 Ram+1TB M2+RTX 4060 105W İçeri Bakar Mısınız :)

Merhabalar, öğretmen olarak görev yapıyorum yaşım 26. Bu cihazı 14 ay garantili çok çok uygun bir fiyata satın aldım, boşta biraz fan rpm yüksek çalışıyor bakıma yolladım gelmedi henüz. Çocukluğumdan beri pc'lerle iç içeyim madem öylesin neden excalibur aldın diyeniniz olacak elbet :) Ofis...
  14. F

Haftada 4 gün program, bakar mısınız?

Merhabalar, uzun süredir salon sporu yapan kişiler aşağıdaki programda eksik vb. görmüşseniz söyler misiniz? Ben ara ara 4-5 senedir yapıyorum fakat ara vererek olduğu için vücut olarak iyi değilim, bilgi konusunda da çok araştırırım yeteri kadar biliyorum işte. Bu şekilde uygun buldum...
  15. F

Samsung 990 Pro vs kullandığım m2, bir bakabilir misiniz?

Şu anki mevcut m2 hızlarım aşağıdaki gibi, 990 pro ile de araştırmalarıma göre yakın okuma değerleri alacağım. Oyunlarda olsun sistem açılışında olsun fark görür müyüm yoksa aynı hızda mı açılır sizce? Laptop anakartı PCIe 4 için uyumlu Şimdi ise 990 Pro görseli paylaşacağım
  16. F

PVC kapı açılmıyor, usta var mı?

Kapıyı açtım daha sonra kapatırken kolu yukarı çekiyordum birden çıt diye dil kırılma sesine benzer ses geldi. Apartta kalıyorum ve bulunduğum yerde havalar soğudu, kendim açıp tamir ederdim ama havanın ısınmasını bekleyeceğim. Bir de apartta bu işler biraz farklı, şimdi yönetime haber versem...
Geri