Arama sonuçları: *

• Users: Au_sv
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Au_sv

Msi pro b650m-P Anakart UEFİ moda Geçmiyor

Msi pro b650m-P Anakart ryzen 5 7500F ikilisine sahibim ancak ekran kartım UEFİ desteklemesine rağmen UEFİ moda geçmiyor GOP adında bi hata veriyor ve sonra geri CSM oluyor valorant giremiyorum ne yapmam gerek ekran kartına Vbios güncellemesini yaptım bios'uda güncelledim bi türlü çözemedim -...
  2. Au_sv

RX 7700 XT ve Ryzen 7 5700x ile genel sistem güncelleme

merhabalar ben sistemimi komple baştan aşağı güncellemek istiyorum ancak arada kaldım am4 devam'mı etmeliyim yoksa am5 e geçmeliyim diye şuan 40k gibi bütçe ayırdım monitör klavye fare dahilinde şuanki sistemim işlemci: Ryzen 5 2600 ram: 8GB 3200mhz ram ssd: 256 GB kinoxia m2 ssd anakart: asus...
  3. Au_sv

Steam Hesabımı Satmak istiyorum

https://steamcommunity.com/id/Au_sv/ beyler bu hesabı 6.5k ya satabilirmiyim steam db'de 9k olarak yazıyor vac den dolayıda nekada düşmeliyim hesap 19 yıllık 1702826003 Account value $92 lowest prices yazıyor bu hesabı 2.6k'ya mı satabiliyorum anlamına geliyor?
  4. Au_sv

Asus Dual Rx 580 Fan Önerisi

Sistemimde Asus Dual Rx 580 8GB Var Hdmi,Dp port'ların yakınında Olan (1.ci fan) kırdım ve yenisini satın almam lazım şu fan uyumlu olurmu? Link.1 Link.2
Geri