Arama sonuçları: *

• Users: Sratom0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Minecraft mod paketi önerisi

Görev kitapçığı olan güzel sistemler kurabileceğimiz bir mod paketi var mı? Sistem: GT 1030. i5 10400F. 16 GB RAM.
  2. S

Çözüldü✓ ssd kızak olmadan kullanılabilirmi

ssd vidası var ama kızağı yok kızak olmadan bilgisayara montajlanabilirmi yada hiç montajlamasam kablolarını takıp bilgisayarın içine koysam olurmu
  3. S

Pc bi anda kendi kendine kapanıp açılıyor

Selamünaleyküm. PC bir anda kapandı tekrar açıldı ve tekrar kapandı, bunu birkaç kere tekrar etti. Acaba virüs falan mı girdi?
  4. S

Sürekli olan ağız kokusu

Merhaba ben her gün dişimi fırçalamama rağmen sürekli ağız kokusu oluyor bunun nedeni neler olabilir 1 kere sordurtmuştum sünüzitim azmış bu nasıl geçer.
  5. S

HepsiJet kargo ne zaman teslim edilir

Selamın aleyküm arkadaşlar ben pazartesi günü bi sipariş vermiştim hepsiburadadan dün kargoya verilmiş ve teslim tarihi yarın yazıyo ama daha transfer sürecine bile girmemiş bi aksama olurmu kargoda
  6. S

gta 5 hızlı rp nasıl kasılır

selamın aleyküm levelim 21 nası hızlı kasabilirim
  7. S

Gta 5 girerken rockstar games hata veriyor

Böyle bi hata alıyorum arkadaşlar
  8. S

Mmc.exe hatası çözümü

Selamın aleyküm arkadaşlar ben aygıt yönetici yada başka windows araçlarına girmeye çalıştığımda bu sorun oluyo ben bi 2-3 gün önce kaspersky indirdim pc yi tarattım ve nolduysa o taratmadan sonra oldu bu hata ve ondan sonrada hemen sildim çözümü varmı yoksa formatlamammı gerekiyo
  9. S

Gta online oynicak arkadaş arıyorum

Yaş : 12-13-14 Sistemin yettiği kadarda farklı oyun oynarız fark etmez
Geri