Arama sonuçları: *

• Users: mert025
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mert025

Tosla ile steam de oyun alınabilir mi?

Arkadaşlar merhaba tosla ile steam de oyun alınabilir mi ? Ve kur nasıl belirleniyor bilgisi olan var mı?
  2. mert025

Enparadan binance tr ye para gönderilir mi?

Arkadaşlar merhaba. Binance TR ye enparadan para gönderilir mi? Payoneer den binance TR ye para gönderilir mi?
  3. mert025

Outlast Epic Türkçe yama bulamadım

Arkadaşlar Outlast Epic Games yama bilen var mı? Herkes oyun çeviri demiş ama virüslü.
  4. mert025

Metro 2033 redux güvenli epic tr yama

metro 2033 redux güvenli tr yama. oyun çeviri ve tr-yama virüslü.
  5. mert025

Bu virüsler önemli mi ve nedir ?

metro 2033 redux tr yama indirdim virüs total de arattığımda virüsler çıktı önemli virüsler mi acaba
  6. mert025

Steam hesabım hacklendi yardım

En son eylül başında steam hesabıma girmiştim. Bugün tele bildirim geldi Google'dan biri mail hesabıma girmeye çalışıyor diye. Daha sonra steam hesabıma girdim hesap ismi değişmiş foto değişmiş vb. Hesapta guard açık Telefon numara da mail de doğrulanmıştı. Sizce bu nasıl olmuş olabilir.
  7. mert025

Çözüldü✓ Havit 2002e model mikrofonlu kulaklık hoparlör ve mikrofon sorunu

Arkadaşlar daha bugün Havit 2002E modeli mikrofonlu kulaklık aldım.Ne kulaklıktan ses alabiliyorum nede mikrofondan ses gidiyor. İçinden çift jak ara kablo çıktı.Pc arkasına bağladım bu sefer hoparlör den ses geliyor mikrofon olmuyor.Yerlerini değiştiriyorum mikrofon olsa hoparlör olmuyor.Ara...
  8. mert025

FPS gostergesi nasıl açabilirim

Arkadaşlar geforce now da FPS gostergesi nasıl açılıyor.Ekran kartı 4060 ti.İnternetten baktım ama olmadı.
  9. mert025

Windows 11 de internete nasıl baglanirim

Arkadaşlar yeni bir PC aldım içinde Windows 11 kurulu geldi.Ama internete nereden bağlanacağımı bulamadım.Yardimci olabilir misiniz ?
  10. mert025

Yeni PC aldım nasıl kurulum yapabilirim.

Yeni bir kasa aldım nasıl windows kurabilirim ve bios ayarları nasıl yapabilirim.
  11. mert025

VGA kablo ile nasıl kasadan monitöre goruntu aktaririm

Yeni bir masaüstü PC aldım.Mavi VGA kablo ile nasıl görüntü aktarabilirim.
  12. mert025

Çözüldü✓ Oyun ve yazılım için monitör önerisi

Arkadaşlar hem oyun hem yazılım için 2.000-4.000 TL arası monitör önerir misiniz?
  13. mert025

Alan Wake ve Alan Wake remastered arasında çok fark var mı?

Alan wake ve alan wake remastered arasında çok fark varmıdır arkadaşlar.
  14. mert025

Hem oyun hem yazılım için monitör önerisi.

2.000-4.000 TL arası hem oyun hem yazılım için monitör arıyorum.Önerisi olan var mı?
  15. mert025

Galax 4060 ti 8gb ekran kartlı PC ye nasıl özelleştirme yapılmalı mı?

Arkadaşlar. Bu Pc https://www.gaming.gen.tr/urun/359836/sunrise-4060ti-amd-ryzen-5-5600-mpk-galax-1-click-oc-geforce-rtx-4060-ti-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/. 1 TB hafıza mi yoksa işlemci soğutucu mu ozellestirmeli.Karar veremedim.
  16. mert025

Asus 4060 Ti 8 gb ile Galax 4060 ti 8gb arasında çok far var mıdır?

Arkadaşlar gaming gen den hazır sistem alicam. iki tane sistem var sadece ekran kartları markası farklı. Arada cok fark var mıdır?
  17. mert025

Hades kış indirimine girer mi?

Hades kış indirimine girer mi ? Hades + Sound paketide girer mi ?
  18. mert025

Hades kış indirimine girer mi ? Hades + Sound paketide girer mi ?
  19. mert025

Arkadaşlar Hades kış indirimlerine girer mi ? Hades + Sound paketi de girer mi ?
  20. mert025

Fsr 3.0 mi daha iyi yoksa Dlss 3.0 mı?

RX 6700 fsr mi daha iyi yoksa nvdia ekran kartlarında dls 3.0 mi?
Geri